fredag den 9. december 2011

JGPF 2011 - Sui/Han tager komfortabel føring efter det korte program

Wenjing Sui og Cong Han indtager isen til deres korte program.

Junior Grand Prix Finalen fik en god start med juniorløbernes korte programmer, hvor alle seks par løb mere eller mindre rent.

Ikke overraskende endte Wenjing Sui og Cong Han med at tage føringen efter det korte program. Parret fik leveret et rent program med blandt andet side-om-side double lutzer, en høj level 3 double twist og en kast triple loop. Deres score på 57.43 point giver dem en behagelig føring på knap 5 point.

Katherine Bobak og Ian Beharry fik leveret de samme obligatoriske elementer, omend deres trinsekvens fik hele level 4 - til gengæld mistede de nogle point for indvendigt afsæt på double lutzerne. Canadierne er på en 2. plads med et nyt personligt bedste på 52.77 point.

Amerikanske Britney Simpson og Matthew Blackmer runder top 3 af, her med et nyt personligt bedste på 50.91 point. Parret eneste fejl var også indvendigt skær på side-om-side double lutz.

Ekaterina Petaikina og Maxim Kurduykov er på en 4. plads. De havde også problemer med side-om-side springet, da hun underroterede double (f)lutzen. Xiaoyu Yu og Yang Jin er nede på en 5. plads, da de udover usikre double lutzer fik kendt to elementer til level 1.

På en 6. plads har vi Tatiana Tudvaseva og Sergei Lisiev. Parret var de eneste i feltet, som havde problemer med kast triple loop, da hun havde to fødder på elementet. 

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
57.431
2Katherine BOBAK / Ian BEHARRY

CAN
52.772
3Britney SIMPSON / Matthew BLACKMER

USA
50.913
4Ekaterina PETAIKINA / Maxim KURDYUKOV

RUS
48.754
5Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
46.835
6Tatiana TUDVASEVA / Sergei LISIEV

RUS
45.476

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: