torsdag den 19. april 2012

WTT 2012 - Davis/White tager lun føring efter kort dans

Davis og White udfører deres korte dans. (Foto: Reuters Pictures)

World Team Trophy 2012 begyndte i dag med isdansernes korte danse, og det var især sjovt at se, hvordan de forskellige nationer opførte sig i Kiss & Cry. Nogle havde masser af holdånd, mens andre nationer var mere neddæmpede (dette afhang selvfølgelig af resultatet).

Amerika kom godt fra start, da Meryl Davis og Charlie White fik leveret en kort dans med masser af energi, fart og præcision. De fik level 4 på tre elementer, mens resten fik level 3. Med en score på 72.18 point har de en fin, men ikke overkommelig føring før fridansen.

Rivalerne Tessa Virtue og Scott Moir leverede også en fint program, men deres tekniske score tog et dyk, da hele fire elementer kun opnåede level 3. Canadierne er nu på en 2. plads.

Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat virkede en smule uskarpe igennem deres program, især da han var ude af balance i deres twizzles. Høje programkomponenter holder dem dog på en solid 3. plads.

Anna Cappellini og Luca Lanotte leverede et solidt program og er nu på en 4. plads. Elena Ilinykh og Nikita Katsalapov er skuffende over 3 point bagud italienerne, da de fik level 3 på fire elementer samt fik lave GOE's på begge rhumbasekvenser.

Du kan se hele konkurrencen på ISU Skating Channel. Søg på 'Team' ved more 'more channels' og vælg det ønskede segment ved 'more videos'.

Stilling efter kort dans
FPl.NameNationPointsSDFDTeam
Points
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
72.181
12
2Tessa VIRTUE / Scott MOIR

CAN
69.932
11
3Nathalie PECHALAT / Fabian BOURZAT

FRA
66.573
10
4Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE

ITA
63.704
9
5Elena ILINYKH / Nikita KATSALAPOV

RUS
60.445
8
6Cathy REED / Chris REED

JPN
49.476
7

Se flere detaljer her.