torsdag den 24. februar 2011

Caydee Denney og Jeremy Barrett splitter

Caydee Denney og Jeremy Barrett ved U.S. Nationals 2011, hvor de endte på en skuffende 3. plads. (Foto: Reuters Pictures)

De amerikanske parløbere Caydee Denney og Jeremy Barrett annoncerede i dag, at de ender deres tre år lange partnerskab. Parret har haft en lidt skuffende sæson, hvor de endte på en 3. plads ved de nationale mesterskaber, og hvor en stor flænge i Barrets læg forhindrede i at deltage ved 4CC.

Denney og Barrett startede at skøjte sammen i 2008, og de har vundet en medalje ved alle deres optrædelser ved de nationale mesterskaber (sølv, guld, bronze). De repræsentede USA ved Vinter OL 2011, hvor de endte på en 13. plads. Deres højeste placering ved VM er en 7. plads.

Det er uvist om det er skaden eller noget andet, som er skyld i dette split. 26-årige Jeremy Barrett vil trække sig tilbage fra kunstskøjteløb, men han planlægger at skøjte i isshows og være træner. Han er også forlovet med Amanda Evora, som også skøjter parløb, så måske de planlægger at slå sig ned. 17-årige Caydee Denney vil forsøge at finde en ny partner.

(kilde: icenetwork.com)