onsdag den 14. juli 2010

Musik update: Vanessa Crone/Paul Poirier

Flere musik updates....

Canadiske isdansere Vanessa Crone og Paul Poiriers fridans vil være til "Eleanor Rigby" af The Beatles (Joshua Bells version?). Programmet er koreograferet af Christopher Dean.

(kilde: pjkwong.com)

Musik update: Ashley Wagner

Amerikanske Ashley Wagners sidste sæson sluttede tidligt, da hun ikke kvalificerede sig til Vinter OL eller VM samt fravalgte at deltage i Junior VM . Wagner er en af de mest interessante kvindelige skøjteløbere i USA pga. af hendes intensitet, men forhåbentligt har hun lært at slappe lidt af under programmet, især i det korte.

Apropos korte programmer så har hun valgt at skøjte til Led Zeppelins "Kashmir" som fremført af The London Philharmonic. Det lange program vil være til skøjteklassikeren "Malaguena" af Ernesto Lecuona.

Wagner skal deltage i Grand Prix'erne NHK Trophy og Rostelecom Cup. Hendes mål for sæsonen er at kvalificere sig til Grand Prix Finalen igen og komme på det amerikanske nationalhold til VM.

(kilde: IceNetwork)

Musik update: Jeremy Abbott

Jeremy Abbott har haft en sæson med utrolig svingende resultater, hvor han gik fra at vinde de amerikanske mesterskaber til at ende på skuffende 9. plads ved Vinter OL. Med Johnny Weirs og Evan Lysaceks exit denne sæson får han forhåbentlig ro på nerverne, så han kan leve op til sit store potentiale (når han er på, er han 10 gange bedre end begge to).

Abbott udfordrer altid sig selv med sine nye programmer; denne sæson er hans korte program til musikken "Viejos Aires" af Ensamble Nuevo Tango. Programmet er koreograferet af kendte flamencokoreograf Antonio Najarro, der har koreograferet Stephane Lambiels superbe tango- og flamencoprogrammer. Najarro har også koreograferet Brian Jouberts korte program denne sæson. Abbotts program indeholder både tango-, flamenco- samt moderne elementer og skulle være mere udadvendt end hans forrige programmer - så selvfølgelig er Abbott ikke helt komfortabelt med programmet endnu.

Det lange program vil være til musikken fra filmen "Livet er smukt", og her vil Abbott portrættere den sjove og lidt åndssvage fader. Programmet er koreograferet af David Wilson.

Abbott vil debutere sit korte program ved Yuna Kims isshow "2010 All That Skate Summer" den 23.-25. juli og det lange program ved Champs Camp i august. Han skal desuden konkurrere i Grand Prix'erne NHK Trophy og Rostelecom Cup. Hans mål for sæsonen er at blive verdensmester (krydser fingre).

(Kilde: IceNetwork)

Musik update: Polina Shelepen

14-årige Polina Shelepen havde noget af et international debut sidste sæson, da hun vandt begge sine Junior Grand Prix'er og vandt sølv ved JGP Finalen. Og hun er bare toppen af det russiske isbjerg!

Til næste sæson vil hendes korte program være til en moderne version af Tchaikovskys "Svanesøen". Daisuke Takahashi skøjtede til en hip-hop version af Svanesøen tilbage i 2008, som hun er en stor fan af. Hendes program er koreograferet af Igor Liutikov.

Det lange program vil være til et arrangement af russisk folkemusik, koreograferet af træner Eteri Tutberidze.

Shelepen og hendes træner ønskede faktisk at rykke hende op på seniorniveau den kommende sæson, men da Shelepen ikke er blevet tildelt nogle Senior Grand Prix'er, tager hun endnu en sæson på Junior Grand Prix'et. Planen var at deltage ved de to første Junior Grand Prix'er, men pga. knæsmerter må hun muligvis udskyde sin sæsonstart.

(kilde: Goldenskate)