onsdag den 30. april 2014

Vasilisa Davankova og Alexander Enbert teamer op

Partnerskiftene i den russiske lejr fortsætte på fuld fart...

Seneste nyhed er splittet mellem Katarina Gerboldt og Alexander Enbert (begge 25 år). Duoen teamede op i 2010 og viste hurtigt potentiale med en 4. plads ved EM 2011. Parret konkurrerede ikke i 2012-13 pga. hendes skade og operation, og deres resultater denne sæson skuffede med en 7. plads ved de russiske mesterskaber.

Enbert vil nu teame op med 15-årige Vasilisa Davankova, som nyligt splittede med Andrei Deputat. Det nye par vil træne under i Moskva under Nina Mozer.

Ifølge træner Oleg Vasiliev overvejer Gerboldt, hvor hun vil fortsætte i sporten eller blive træner.

Kilde: R-Sport og Itar-Tass (begge russisk)

Kostumer: Miki Ando

To gange verdensmester Miki Ando gjorde et comeback i forsøg på at nå sit tredje Vinter OL. Måske rollen som moder har haft indflydelse på hendes stil, som denne gang var mere elegant og underspillet (og måske fordi Nikolai Morozov ikke længere var hendes træner). Ikke desto mindre kom Ando i gennem en del kostumer i løbet af sæsonen ligesom forrige olympiske sæson.

Kort program

Musik: "My Way" af Frank Sinatra

Nebelhorn Trophy



Miki Ando debuterede et lyrisk kort program ved Nebelhorn Trophy, og her bar hun en sandfarvet kjole med lange ærmer og åben ryg. Et roligt kostume, og farven kunne måske have vasket hende ud, men heldigvis blev det piftet op med brun ombre kant på skørtet, guldbroderi på overkrop og ryg samt guldhårspænde.

Min bedømmelse: 7.75/10.00

Ice Challenge og Golden Spin



Ved de to næste konkurrencer bar hun en lyseblå kjole, ligeledes med lange ærmer og åben ryg. Her blev det tilføjet spræl med mørkeblåt underskørt og matchende glimmerbånd rundt om krop, ærmer og ryg. Idéen lød god, men desværre var kontrasten mellem de to farver lidt for stærk, hvilket fik kjolen til at ligne en gave.

Min bedømmelse: 6.25/10.00

Japan Championships



Hendes sidste kjole mindede om de to forrige i snit med dets lange ærmer, åbne ryg med detaljer og halvgennemsigtige stof. Alligevel var looket ganske anderledes med sin mørkeblå farve, gule ombre skørt og blå fjerlignende applikationer. Dette er mange elementer, men alligevel virkede kostumet nedtonet, da farverne blendede godt sammen.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Fridans

Musik: Firebird af Igor Stravinsky

Nebelhorn Trophy



Et "Firebird" kostume kan ses fra lang afstand, og Andos kostume var ligesådan. Ikke desto formåede hun at holde sig fra de bogstavelige fjer og løb i stedet i en rød langærmet kjole med mørkeblåt flæset skørt. Overkroppen var særdeles smuk med blå-rødligt malet abstrakt motiv, der lignede vinger fortil og muligvis en hals eller bølger bagtil.

Min bedømmelse: 9.00/10.00

Ice Challenge, Golden Spin og Japan Championships



Ved de andre konkurrencer bar hun en sort kjole i samme snit, men kjolen vakte stadig opsigt med sine blå og røde fjerapplikationer. Hun undgik at ligne en plukket kylling ved at koncentrere fjerene til sin venstre side, men samspillet mellem farverne var ikke så smukt som før.

Min bedømmelse: 7.00/10.00

Hvilket var din yndlingskostume fra Miki Ando sæson 2013/14?