tirsdag den 8. januar 2013

Kostumer 2012-13: Kiira Korpi

Undskyld min mangel af kostumereportager på det seneste. Sæsonen er halvt overstået, så der er masser at kommentere på.

Finske Kiira Korpi ville nok se pæn ud med en sæk på hovedet - ikke desto sørger landsmand og designer Teemu Muurimäki for, at hun gør sit bedste på isen. Korpi's kjoler er kendetegnet ved godt kvalitetsdesign (ingen iturevne stofstrimler syet på, tak!) med specielle snit og klare farver.

Kort program

Musik: "Girl with the Flaxen Hair" af Claude Debussy


Musikken oversættes til "Pigen med det gule hår", hvilket ikke kunne være mere passenede. Kjolen gør sit bedste for at skinne med, da ærmer og kjolekant er bestrøet med masser af funklende sten. Selve kjolen består af stofbaner i forskellige nuancer af grøn. En meget smuk kjole, da jeg elsker glimmer og farven grøn. Det eneste negative er de to cut-outs ved armhulerne, som virker malplacerede.

Min bedømmelse: 8.00/10.00

Det lange program

Musik: Once Upon a Time in America (soundtrack) af Ennio Morricone


I det lange program valgte Korpi mere at fortolke musikken end selve filmen, da hun bærer en chic rosa kjole, der er bestrøet med med et par funklende sten, som understreget draperingerne. En asymmetrisk strop på ryggen gør looket interessant fra alle vinkler. Matchende negle og hængeøreringe fuldener looket. Igen en smuk kjole, som man nok kunne tage på til en modefest. Jeg kan ikke rigtigt finde nogle fejl her.

Min bedømmelse: 9.00/10.00

Gala Opvisning

Musik: "Wide Awake" af Katy Perry


På en eller anden måde formår Korpi at få blonder og draperet stof til at se chic og moderne ud. Det er nok den sorte farve, rene designe og klassiske hestehale, som hjælper en smule.

Min bedømmelse: 7.75/10.00