fredag den 10. august 2012

Evan Lysacek annoncerer comeback

Det har været tæt på et stykke tid, men nu er det officielt. Den regerende olympiske mester Evan Lysacek annoncerede i dag ved TODAY i London, at han gør sit comeback mod Vinter OL i Sochi 2014. Den første konkurrence bliver Skate America 2012 i oktober.

Lysaceks nye programmusik er også afsløret. Det korte er til "Poeta" af Vincent Amigo, mens det lange er til arien "Mon cœur s'ouvre à ta voix" fra operaen Samson & Delilah af Camille Saint-Saëns. Lysacek beholder Frank Carroll som træner og Vera Vang som kostumedesigner.

 Se Lysaceks optræden i TODAY her:

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Kilde: icenetwork.com

Alex Schwazer (Carolina Kostner's kæreste) testet positiv for doping før Sommer OL 2012

Schwazer ved sit pressemøde den 8. august i Bolzano, Italien. (Foto: AP Photo)

Sommer OL 2012 er godt i gang i London (jeg håber, at I får set noget sport), men desværre er alt ikke kun glade succeshistorier.

Italienske Alex Schwazer, som er den regerende olympiske mester i 50 km kapgang, blev i mandags udelukket fra Sommer OL, da han den 30. juli blev testet positiv for brugen af EPO. Som følge af disse afsløringer har Schwazer valgt at ende sin karriere som atlet.

Schwazer danner par med landsmanden Carolina Kostner - den regerende verdensmester i kunstskøjteløb - og da hendes navn i forrige uge blev slettet fra Grand Prix deltagerlisten, var det kun logisk at de to hændelser kunne være beslægtet.

En pressemeddelelse oplyser dog, at Kostner ikke havde kendskab til dopingen, men at hun støtter og bliver hos Schwazer.

Kostners udeblivelse fra Grand Prix'erne skyldes derimod, at hun først i juli besluttede sig for at fortsætte i kunstskøjteløb. Programmer og kondi ville som følge deraf ikke nå at blive klar til Grand Prix konkurrencerne.

Kostner planlægger istedet at gøre sin sæsondebut ved de italienske mesterskaber i december. Derefter følger med stor sandsynlighed EM og VM.

Kilde: www.stuff.co.nz og icenetwork