mandag den 22. august 2011

Plushenko deltager ikke i sæsonens Grand Prix'er

Evgeni Plushenko konkurrerede ikke forrige sæson. Her er han ved en pressekonference til isshowet "Artistry On Ice 2010" i Kina. (Foto: Reuters Pictures)

Russiske Evgeni Plushenko har godt nok fået ISU's tilladelse til at konkurrere i denne sæsons Grand Prix'er, og med en ledig plads ved Rostelecom Cup blev der spekuleret på, om han ville gøre sit come-back på hjemmebane.

Fans og skeptiker må desværre vente noget tid endnu, da Plushenko har valgt at skippe Grand Prix'erne. Træner Alexei Mishin fortæller, at de har valgt at ikke indsende Plushenkos navn til Grand Prix-reservelisten, da der ville have været en mulighed for, at han ville blive udtrukket til sæsonens allerførste Grand Prix Skate America - og her ville han ikke have været parat (Plushenko har for nylig undergået knæ- og rygoperation). Han ville ikke risikere at skulle trække sig fra Grand Prix'en og måske miste amatørstatus (igen).

Det lyder som om, at vi slet ikke får Plushenko at se i denne sæson 2011/2012. Hans store mål er nemlig Vinter OL 2014 i Sochi, hvor han til den tid vil være 31 år. At risikere flere skader er nok ikke en god idé...

(Kilde: sport.ria.ru (russisk))