mandag den 18. februar 2013

Rogozine til VM 2013; Weaver/Poje måske, mens Denney/Coughlin er ude...

Vi har fået flere VM 2013 deltagere be- og afkræftet...

Andrei Rogozine (CAN) gør VM-debut
Rogozine slog landsmand Elladj Baldé ved både de nationale mesterskaber (bronze vs. #4) og Four Continents (#10 vs. #18), så juniorverdensmesteren fra 2011 har nu bestemt gjort sig fortjent til sin VM-debut i hjemlandet (skatecanada.ca).

Kaitlyn Weaver / Andrew Poje (CAN) håbefulde til VM
Isdanseparret har været ude pga. hendes ankelskade og operation, men de er tilbage på isen og er nu blevet tilføjet til landsholdet. Deres form vil dog løbende blive overvåget, og hvis de ikke er parat, må Nicole Orford / Thomas Williams være førstereserver (skatecanada.ca)

Caydee Denney / John Coughlin (USA) ude af VM
Parret har været ude pga. hans hofteskade og operation, men de blev alligevel tilføjet til landsholdet. De har nu valgt at trække sig. Helingen går efter sigende godt, men parret vælger at fokusere på det endelig mål: Vinter OL 2014 i Sochi.

Træningskammerater Alexa Scimeca / Chris Knierim gør i stedet deres VM-debut. Parret trak sig fra Four Continents pga. hendes fodsmerter, men de er blevet clearet til konkurrence. Felicia Zhang / Nate Bartholomay er førstereserver (US Figure Skating).