onsdag den 7. december 2016

GPF 2016 forudsigelser - Parløb

Yu/Zhang, Duhamel/Radford og Tarasova/Morozov er blandt favoritterne i parløb.

Skader har medført et mindre dybt felt end normalt hos parløberne ved Grand Prix Final 2016; Vi har ét par klare favoritter, men de to andre medaljer virker måske meget mere åbne afhængig af dagens form.

Storfavoritter er selvfølgelig de to gange regerende verdensmestre Meagan Duhamel og Eric Radford, som tog sølv her forrige år. Canadierne har som de eneste i feltet vundet begge deres GP'er, og med deres høje sværhed skal der en enorm nedsmeltning til for at de ikke vinder Finalen. Målet for parret er nok mest at ramme deres tekniske elementer renere end før.

Det nye par Xiaoyu Yu og Hao Zhang har fundet rytmen utroligt hurtigt, og det har medført GP-sølv og guld. Parret har solide tekniske elementer, både spring og kast, og en afslappet elegant præsentation. Med rene fremførelser har de uden tvivl chance for en medalje.

Eks-partnerne Cheng Peng og Yang Jin er også kommet godt fra start med to GP-sølvmedaljer. Deres styrke er uden tvivl parelementerne, da hun stadig har problemer med side-om-side springene, især i det lange program.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov gør deres første finaleoptræden efter GP-bronze og sølv. Parret er kendt for deres eksplosive rene elementer, men de mangler stadig at finde deres rette kunstneriske udtryk. Med rene løb kan de dog uden tvivl score højt på den tekniske score.

Canadiske Julianne Seguin og Charlie Bilodeau tog en flot 4. plads her forrige år, og de begyndte denne sæson flot med en sejr ved Skate America før det blev en skuffende 5. plads ved Rostelecom Cup. Parret har den høje sværhed, men måske de skulle droppe deres side-om-side triple loops, som endnu ikke har været succesfulde.

Reserver Natalia Zabiiako og Alexander Enbert er trukket ind efter Aliona Savchenko og Bruno Massot trak sig pga. skade. Parret tog sølv og en 4. plads i deres GP'er, og scoremæssigt har de også en chance for medalje, hvis de kan løbe rene løb.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Xiaoyu Yu / Hao Zhang CHN
3. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
4. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
5. Cheng Peng / Yang Jin CHN
6. Natalia Zabiiako / Alexander Enbert RUS

Se flere detaljer her.

JGPF 2016 forudsigelser - Damer

Gubanova, Honda, Sakamoto og Zagitova er blandt favoritterne hos damerne.

Den regerende mester Polina Tsurskaya er ude med skade hos damerne ved Junior Grand Prix Final 2016, og det efterlader os et felt, hvor de resterende seks damer alle har en chance for titlen.

Første-seedede er 14-årige Anastasia Gubanova, der som en eneste i feltet har vundet begge sine JGP'er. Russerens styrke er uden tvivl hendes meget elegante præsentation, og selvfølgelig har hun den tilhørende sværhed i springene. Hun er dog ikke usårlig, da hun ofte har haft problemer med landingen af sin triple lutz-triple tåloop.

Rika Kihara skiller sig ud fra mængden, da hun som den eneste har triple axelen i sit repertoire. Hun virkede stabil i JGP'erne med sølv og guld, men ved de nylige juniormesterskaber i Japan blev det til en katastrofal 11. plads. Hun får brug for sine spring for at tage medalje, da andre damer kan slå hende på præsentationen.

Landsmand Kaori Sakamoto har været overskygget af sine landsmænd, men faktisk har hun været den mest stabile af dem alle med JGP sølv og guld og seneste en sejr ved de nationale juniormester. Denne stabilitet tegner godt mod en podieplads, men hvilket metal kommer an på rivalernes fremførelser.

Russiske Alina Zagitova tog guld og bronze ved JGP'erne. Hun udnytter systemet ved at udføre alle sine spring i anden halvdel, men det er uvist hvor stabil hun kan være med dette layout over længere tid. Med rene løb vil hun dog uden tvivl presse de andre damer med en høj teknisk score.

Regerende JGPF-bronzevinder Marin Honda er den regerende Juniorverdensmester, men også denne sæson har hun vist problemer med sin springstabilitet i begge løb. Hun tog sølv i begge sine JGP'er, men her havde hun problemer med sin 3-3 og pop på double axel. Grundet sin flotte præsentation kan hun dog score højt nok til en sejr, hvis hun løber fejlfrit.

Elizaveta Nugumanova har snuppet bronze og sølv ved sine JGP'er. Hun er en solid løber, men hun har ofte problemer med underrotationer på adskillige spring, og i dette felt kan det koste dyrt, hvis det tekniske panel er strenge.

Mine forudsigelser
1. Anastasiia Gubanova RUS
2. Kaori Sakamoto JPN
3. Marin Honda JPN
4. Alina Zagitova RUS
5. Rika Kihara JPN
6. Elizaveta Nugumanova RUS

Se flere detaljer her.

JGPF 2016 forudsigelser - Parløb

Duskova/Bidar, Mishina/Mirzoev og Ustimkina/Volodin er blandt favoritter i parløb.

De regerende mestre Ekaterina Borisova og Dmitry Sopot er ude med skade, men selv de ville have haft svært at tage medalje hos parløberne ved Junior Grand Prix Final 2016, hvor den høje sværhed har betydet svingende løb fra deltagerne hidtil denne sæson.

Favoritter er dog uden tvivl de regerende Junior VM-sølvvindere Anastasia Mishina og Vladimir Mirzoev, der som de eneste i feltet har vundet begge deres JGP'er. Årsagen til dette er uden tvivl deres stabilitet på deres svære elementer, som inkluderer to forskellige side-om-side triple spring og to forskellige triple kast.

De regerende Juniorverdensmestre Anna Duskova og Martin Bidar tog sølv her forrige år, men denne sæson har tjekkerne virket en smule mere ustabile på de tekniske elementer. Ikke desto mindre har deres modne præsentation og høje sværhed medført guld og sølv ved denne sæsons JGP'er.

Alina Ustimkina og Nikita Volodin har taget sølv og bronze ved deres JGP'er, men de har også til tider haft svært ved at udføre deres elementer uden fejl. Trods dette har de opgraderet deres layout, og selvom de var langtvæk fra succesfulde, kunne de tage guld ved Tallinn Trophy. Med rene løb udgør de uden tvivl en medaljetrussel.

Landsmænd Amina Atakhanova og Ilia Spiridonov er de regerende bronzevindere, og denne sæson er det blevet til sølv og en 4. plads ved JGP'erne. Russernes styrke er parelementer, mens hun stadig kan kæmpe med at lande deres opgraderede side-om-side spring.

Det fjerde russiske par Ekaterina Boikova og Dmitrii Kozlovskii har også sølv og en 4. plads fra JGP'erne. Duoen har de fornødne side-om-side triple spring og triple kast, men de mangler lidt polish i forhold de andre par.

Den australske duo Ekaterina Alexandrovskaya og Harley Windsor tog kun en 8. plads i deres første JGP, men de overraskede alle ved at gribe chancen og tage guldet ved deres anden JGP. Parret har solide elementer, men i et så dybt felt som her bliver det svært for dem at udgøre en medaljetrussel.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Vladimir Mirzoev RUS
2. Anna Duskova / Martin Bidar CZE
3. Alina Ustimkina / Nikita Volodin RUS
4. Amina Atakhanova / Ilia Spiridonov RUS
5. Ekaterina Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
6. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS

Se flere detaljer her.

JGPF 2016 forudsigelser - Herrer

Cha, Samarin, Aliev og Krasnozhon er blandt favoritterne hos herrerne.

Herrernes felt ved Junior Grand Prix Final 2016 er som altid uforudsigeligt. Der vil være pres på at lande quads for at være sikker på guld, men dette fører også til risiko for spektakulære nedsmeltninger.

Første-seedede herre er 18-årige Alexander Samarin, som efter fem sæsoner på JGP'erne for første gang har vundet begge sine JGP'er og kvalificeret sig til Finalen. Han skiller sig ikke meget ud på sin præsentation, men han har de store spring med både triple axel og quad tåloop, og med fortsættende stabilitet er en podieplads i sigte.

15-årige Jun Hwan Chan er tæt anden-seedet, ligeledes to JGP-sejre, og endda i sin JGP sæsondebut. Sydkoreaneren er en god all-rounder med flot præsentation, piruetter og spring inklusive triple axel og quad salchow, men det er uvist hvordan han vil klare sig med mere konkurrence i feltet.

Amerikanske Alexei Krasnozhon tog sølv og guld ved sine JGP'er, og det gør ham tredje-seedet i Finalen. Krasnozhon har de store spring til at udgøre en medaljetrussel, men meget vil nok komme an på, hvorvidt han kan lande og rotere sin quad loop.

Dmitri Aliev er den eneste tilbagevendende JGPF-deltager, da han tog sølv forrige år. Han har de svære spring til at tage medalje, men han kan til tider poppe mange spring i sine løb; det skete ved Junior VM, hvor det blev en 6. plads, og ved hans anden JGP, hvor det blev en 4. plads (den første var guld).

Landsmand Roman Savosin tog guld og bronze ved sine JGP'er, dog med en sværhed lavere end der normalt kræves for at tage en medalje her. Ved hans nylige Tallinn Trophy sejr havde han dog opgraderet med forsøg på triple axel, quad tåloop og quad salchow, så hvis han kan landede springene succesfuldt her, har han uden tvivl en medaljechance.

Den fjerde russiske mand i feltet er Ilia Skirda, som tog to sølvmedaljer ved JGP'erne. Han har indtil videre ikke forsøgt triple axel eller quads i sine løb, men til gengæld har han udvist god stabilitet på de andre spring, og det betyder, at hans placering ikke ligger i hans egne hænder.

Mine forudsigelser
1. Jun Hwan Chan KOR
2. Alexander Samarin RUS
3. Dmitri Aliev RUS
4. Alexei Krasnozhon USA
5. Roman Savosin RUS
6. Ilia Skirda RUS

Se flere detaljer her.

JGPF 2016 forudsigelser - Isdans

Parsons/Parsons, Loboda/Drozd og McNamara/Carpenter er favoritterne i isdans.

Vi har de tre regerende medaljevindere tilbage til Junior Grand Prix Final 2016 hos isdanserne! Alle tre par har vundet to JGP'er denne sæson med tætte scores, så én overvældende favorit er svær af vælge.

Russiske Alla Loboda og Pavel Drozd vandt JGP'erne i Rusland og Estland. De regerende JGPF-sølvvindere har ikke fået så meget opmærksomhed, som de andre juniorpar, men de har gang på gang bevist sig som værende et stabilt par på de tekniske elementer. Trods deres status som første-seedet er Loboda/Drozd ikke de eneste guldfavoritter, da de ved deres seneste head-up ved Junior VM måtte nøjes med bronze.

Det anden-seedede par er amerikanske Rachel Parsons og Michael Parsons, som vandt JGP'erne i Japan og Tyskland. De regerende JGPF-bronzevindere har opnået en mere finpudset tilstedeværelse på isen, og det har afspejlet sig i deres scores. Som regerende Junior VM-sølvvindere er parret nok spået til endnu en andenplads, men med flere forbedringer kan de uden tvivl snuppe sejren.

Træningsmakkerne Lorraine McNamara og Quinn Carpenter var ubesejrede forrige sæson med bl.a. guld ved JGPF og Junior VM, og efter JGP-sejre i Tjekkiet og Slovenien har de mulighed for at fortsætte dette streak. Småfejl og en lidt lunken modtagelse på deres danse har holdt deres scores nede, men duoen har nu haft over to måneder til at forbedre sig.

På hjemmebane har vi Angelique Abachkina og Louis Thauron, som tog guld og bronze ved JGP'erne. Parret har en smuk tilstedeværelse på isen, men de mangler stadig lidt stabilitet på de tekniske elementer. Duoen vandt deres JGP-guld i Frankrig, så måske hjemmebanefordel kan skubbe dem blandt toppen af den nedre halvdel.

Træningsmakkerne Christina Carreira og Anthony Ponomarenko gør også deres JGPF-debut, efter de tog to sølvmedaljer ved JGP'erne. Amerikanerne er lovende, men de mangler måske lidt power til at udgøre en medaljetrussel endnu.

YOG-guldvinderne Anastasia Shpilevaya og Grigory gør også deres JGPF-debut efter to JGP-sølvmedaljer. Det elegante russiske par har også mange lovende elementer i deres løb, og med solide løb kan de også endte i toppen af 4.-6. pladserne.

Mine forudsigelser
1. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
2. Alla Loboda / Pavel Drozd RUS
3. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
4. Angelique Abachkina / Louis Thauron FRA
5. Christina Carreira / Anthony Ponomarenko USA
6. Anastasia Shpilevaya / Grigory Smirnov RUS

Se flere detaljer her.

ISU Grand Prix Final 2016/17 - tidsplan



Første halvdel af sæsonen kulminerer med Grand Prix Final 2016/17 i kunstskøjteløb, som afholdes den 8.-11. december 2016 i Marseille, Frankrig. Der vil blive konkurreret i alle fire discipliner på både junior og senior niveau.

Jeg har ligget sløj hele weekenden og døjer endnu (suk), så mængden af forudsigelser vil være begrænset...

Tidsplan

Torsdag den 8. december
14:04-14:58 - Isdans: kort dans (Jr)
15:20-16:06 - Herrer: kort program (Jr)
16:25-17:19 - Parløb: kort program (Jr)
17:40-18:26 - Damer: kort program (Jr)
19:00-19:20 - Åbningsceremoni
19:45-20:39 - Parløb: kort program (Sr)
21:10-21:56 - Herrer: kort program (Sr)

Fredag den 9. december
15:45-16:42 - Isdans: fridans (Jr)
17:05-17:56 - Damer: langt program (Jr)
19:05-19:58 - Isdans: kort dans (Sr)
20:20-21:25 - Parløb: langt program (Sr)
21:45-22:31 - Damer: kort program: (Sr)

Lørdag den 10. december
14:00-14:54 - Herrer: langt program (Jr)
15:20-16:22 - Parløb: langt program (Jr)
16:45-17:45 - Isdans: fridans (Sr)
19:00-19:54 - Damer: langt program (Sr)
20:20-21:17 - Herrer: langt program (Sr)

Søndag den 11. december
14:00-16:30 - Gala opvisning

Se det på TV og internet?
Eurosport 2 vil vise lidt af både GPF og JGPF, både live og delay. Du kan se hele JGPF live på youtube kanalen ISU Junior Grand Prix. Du kan se hele konkurrencen på ISU Skating Channel, omend geo-blocking vil være til stede under GPF. Følg mig på Twitter for up-to-date nyheder.

Se flere detaljer her.

DM 2017 i kunstskøjteløb - resultat


Danmarksmesterskaberne i kunstskøjteløb for sæson 2016/17 'DM 2017' blev afholdt den 2.-4. december 2016 i Vojens, Danmark. Der blev konkurreret i herre og dame singles, isdans og solodans på senior, junior, novice og lavere niveauer.

Danmark har to pladser i isdans til EM, ellers har vi én plads i hver disciplin til EM, Junior VM og VM, såfremt vi har atleter med de tekniske minimumsscores. Vi har selvfølgelig også tre pladser i hver disciplin til The Nordics i februar.

Resultat (kun senior, junior, novice)

Senior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Emma Frida ANDERSENESK101.7321
2Emma Louise JENSENFSF91.0932
3Malene ANDERSENFSF86.9713

Junior Herrer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Daniel TSIONFSF123.3311
2Nikolaj Mølgaard PEDERSENFSF112.9032
3Linus Colmor JEPSENGSF108.1423

Junior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Josephine KÆRSGAARDFSF107.0411
2Cecilie Kongsbak DREIERFSF96.2022
3Jane ISKOVVSK88.5043
4Camilla GRUEGSF86.1334
5Sofie KORSGAARDOSK77.7755
6Sara Borch NIELSENOSK70.5666

Junior Isdans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Leonora Colmor JEPSEN / Linus Colmor JEPSENRSI88.2411
2Marine Annie Chantal BERTAU / Rafael Marc Drozd MUSILRSK77.8022

Novice Drenge
FPl.NameNationPointsSPFS
1Frederik Alexander SCHLÜTERHKF80.5611
2Lucas STREZLECHSF76.6422

Novice Piger
FPl.NameNationPointsSPFS
1Maia SØRENSENHI88.9011
2Louise VESTERGAARDGKF71.1723
3Annika SKIBBYTSK69.6442
4Ellen Garver DANIELSENTSK67.9535
5Freja Juel JENSENOSK67.4454
6Keesha Jessica BUUSHI65.6366
7Helene Lohse HEJLSBERGTSK60.7097
8Ida Olivia FABRICIUSTSK59.4988
9Pernille Mingon OLSENGSF58.58109
10Asta Alberte Willemoe WANGHKF58.18710
11Line Gundager JENSENHSF56.251111
12Sofie Tornby STENSENESK54.041212
13Silke Nedergaard HANSEN-SCHWARTZESK50.061514
14AnnSophie Østergaard JENSENGKF49.801613
15Charlotte Amalie Joy LÜTKENTSK49.241415
16Simone Nicoline CHRISTENSENVSK46.611316
17Siri Ida ALSØEGKF42.891717

Se flere detaljer her.

NRW Trophy for Single & Pair Skating 2016 - resultat


Senior B konkurrerencen NRW Trophy for Single & Pair Skating 2016 blev afholdt den 30. november til 4. december i Dortmund, Tyskland. Der blev konkurreret i herre og dame singles samt parløb på senior, junior og novice niveau.


Resultat (kun senior, junior, adv novice)

Senior Herrer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Alexander MAJOROVSWE228.8411
2Paul FENTZGER199.7724
3Romain PONSARTFRA196.4172
4Peter LIEBERSGER195.5033
5Valtter VIRTANENFIN180.7946
6Matteo RIZZOITA179.6565
7Mattia DALLA TORREITA165.1787
8Jan KURNIKCZE162.4059
9Sondre ODDVOLL BOENOR161.3298
10Thomas KENNESNED157.221010
11Anton KEMPFGER149.571211
12Tomas KUPKACZE146.021112
13Geon Hyeong ANKOR139.741413
14Conor STAKELUMIRL138.941314
15Michael NEUMANNSVK133.781615
16Dave KÖTTINGGER122.781516
WDMario-Rafael IONIANAUT
WDBela PAPPFIN
WDWayne Wing Yin CHUNGHKG
WDSimone CERVIITA
WDMakar IGNATOVRUS

Senior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Nicole SCHOTTGER167.7011
2Loena HENDRICKXBEL160.0822
3Nathalie WEINZIERLGER157.1143
4Giada RUSSOITA151.9734
5Michaela Lucie HANZLIKOVACZE137.5095
6Cassandra JOHANSSONSWE137.1668
7Lutricia BOCKGER134.2087
8Kristina ISAEVGER132.27146
9Eunsu YOONKOR131.02109
10Guia Maria TAGLIAPIETRAITA128.58512
11Elizaveta UKOLOVACZE125.101210
12Jéromie REPONDSUI123.45714
13Liubov EFIMENKOFIN122.271611
14Natalie KLOTZAUT121.661113
15Kerstin FRANKAUT119.811315
16Aneta JANICZKOVACZE114.561516
17Alessia ZARDINIITA106.141717
18Emilia TOIKKANENFIN102.101818
19Romana KAISERLIE92.412119
20Alina MAYERGER90.022020
21Nina Larissa WOLFSLASTAUT83.892221
22Anita KAPFERERAUT80.792322
WDDéborah PISASUI

Senior Parløb
FPl.NameNationPointsSPFS
1Minerva HASE / Nolan SEEGERTGER137.0321
2Lola ESBRAT / Andrei NOVOSELOVFRA135.4612
3Ioulia CHTCHETININA / Noah SCHERERSUI116.1733
WDAlexandra HERBRIKOVÁ / Nicolas ROULETSUI

Junior Herrer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Andrei MOZALEVRUS193.5621
2Dmitriy SHUTKOVRUS189.5012
3Ilya MIRONOVRUS181.3043
4Ilya KNYAZHUKRUS170.5674
5Thomas STOLLGER158.4637
6Jonathan HEßGER158.0355
7Daniel SAPOZHNIKOVGER148.5169
8Denis GURDZHIGER147.16108
9Natran TZAGAISWE142.20156
10Ivo GATOVSKIBUL141.18911
11Kai JAGODAGER138.70813
12Tomas Llorenç GUARINO SABATÉSUI137.781610
13Michel TSIBANED130.781812
14Ryszard GURTLERPOL129.041414
15Lotfi SEREIRFRA128.891115
16Basar OKTARTUR123.151716
17Vincent MIMAULTFRA122.351217
18Thomas JUNSKIGER117.051318
19Niclas RUSTGER110.571919
20Marco BOZZUTOITA106.702020

Junior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Alexandrina DEGTIAREVARUS171.3311
2Lea DASTICHGER153.7122
3Elisabetta LECCARDIITA142.0973
4Lisa LAGERSWE136.3184
5Annika HOCKEGER135.4345
6Alissa SCHEIDTGER135.2136
7Ann-Christin MAROLDGER129.96127
8Polina USTINKOVASUI129.7759
9Alexandra FEIGINBUL124.30910
10Lara Naki GUTMANNITA121.441012
11Klara STEPANOVACZE120.041411
12Dora HUSGER119.04248
13Franziska KETTLGER117.35615
14Avgusta Anastasia EVSEEVARUS116.031313
15Jennifer SCHMIDTGER112.031116
16Lena KREITMEIERGER109.562314
17Emma IGNATIUSFIN108.701717
18Smilla SZALKAISWE104.671523
19Caya SCHEEPENSNED104.642218
20Sallianna ÖZTURKFIN104.121821
21Tina HELLEKENGER103.741624
22Oona OUNASVUORIFIN103.462020
23Malin SCHÄDLICHGER96.592127
24Minji BAEKOR96.383219
25Mia KOSKINENFIN94.583122
26Kristina GRIGOROVABUL93.182728
27Sarah ANDERSONGER92.902926
28Paula MIKOLAJCZYKGER92.782629
29Celine GÖBELGER92.522530
30Carlota BUSTOS KNOBLICHGER91.472831
31Katharina FRIEBENGER90.961933
32Elisabeth KREMERGER86.423625
33Lena WIEWIORAGER84.463032
34Dahye CHOIKOR78.663534
35Lucyna OKHREMPOL75.723335
36Jennifer FISCHERGER73.853436
37Azra TERLEMEZTUR67.813737
WDValentina INDELICATOITA

Junior Parløb
FPl.NameNationPointsSPFS
1Talisa THOMALLA / Robert KUNKELGER121.2511
2Irma CALDARA / Edoardo CAPUTOITA104.0522

Advanced Novice Drenge
FPl.NameNationPointsSPFS
1Evgeni SEMENENKORUS139.1111
2Daniel MRAZEKCZE111.3024
3Noah BODENSTEINSUI105.4142
4Louis WEISSERTGER101.9263
5Tim ENGLANDGER96.3975
6Maxim KNORRGER94.3737
7Florian PASCHKEGER91.4086
8Christian HASSGER89.1558
9Arthur MAIGER78.8299
10Mathieu GOMEZFRA76.461111
11William TRAUTWEINGER75.631410
12Emanuele INDELICATOITA75.541213
13Lukas GNEIDINGGER75.081014
14Casper JOHANSSONSWE74.091612
15Ron SCHERHAUFERGER71.721315
16Daniel SEIDELSWE68.621516

Advanced Novice Piger
FPl.NameNationPointsSPFS
1Selma IHRSWE114.7011
2Seungbeen YUKOR100.0122
3Michelle KONOVGER91.9733
4Catharina HAUSLADENGER89.8254
5Carolin HEßGER86.3845
6Sabrina WEISGER83.2266
7Eliza PANCHEVABUL77.88117
8Eva BLINFRA75.3198
9Isabella SMITNED74.85109
10Lara MESSINGERGER74.08813
11Olivia HENTUNENFIN72.94717
12Lindsay VAN ZUNDERTNED72.021911
13Anna Matilda FELLINGERGER71.751712
14Maellle OBERLÄNDERGER70.941514
15Amalia MARCOLINITA70.901415
16Anna DEKHTYARYUKGER70.891316
17Minttu HEIKKINENFIN70.742110
18Dani LOONSTRANED69.281618
19Katja FINKGER67.801220
20Tamara URBANOVACZE66.671819
21Petra MILCINSKACZE64.482022
22Paulina ARNDTSGER62.622223
23Friederike JÜßENGER61.082324
24Roxy JANSSENNED60.182421
WDAlice COLAVITOITA
WDAlice MARCHELLIITA
WDAna Sofia BESCHEAROU
WDAstafeva ALEXANDRARUS
WDSofia NESTEROVAUKR

Advanced Novice Parløb
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliaksandra RAZINA / Ilya SHCHERBAKOUBLR55.6411

Se flere detaljer her,

British Figure Skating Championships 2016 - resultat


De britiske nationale mesterskaber i kunstskøjteløb for sæson 2016/17 blev afholdt den 29. november til 4. december 2016 i Sheffield, Storbritannien. Der blev konkurreret i alle fire discipliner på senior, junior og novice niveau.

Storbritannien har to pladser i isdans til EM og VM, ellers har de én plads i hver disciplin til EM, Junior VM og VM, såfremt de har atleter med de tekniske minimumsscores.

Resultat (kun senior, junior)

Senior Herrer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Graham NEWBERRYLVL194.5821
2Peter J HALLAMSHE193.1814
3Phillip HARRISCOV186.3533
4Harry MATTICKCOV178.9142
5Charlie PARRY EVANSNIC151.6355

Senior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Natasha MCKAYDDE150.9511
2Karly ROBERTSONDDE147.9733
3Danielle HARRISONDDE146.3624
4Nina POVEYSOL146.2842
5Kristen SPOURSLVL133.2155
6Anna LITVINENKOGUI118.8867
7Lana BAGENMUR114.1086
8Katie POWELLDDE108.55710
9Michelle CALLISONDDE103.7899
10Rowenna MACKESSACK LEITCHMOR98.45118
11Bethany POWELLDEE92.041011
12Bryony CORRIGAN-RATTRAYBRD70.381212

Senior Parløb
FPl.NameNationPointsSPFS
1Zoe WILKINSON / Christopher BOYADJISWI151.4811

Senior Isdans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Lilah FEAR / Lewis GIBSONAXP163.0411
2Robynne TWEEDALE / Joseph BUCKLANDNIC151.7822
3Ekaterina FEDYUSHCHENKO / Lucas KITTERIDGENIS131.8233
4Chantelle A'COURT / Paul CROCKERBRA74.6444

Junior Herrer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Graham NEWBERRYLVL176.9611
2Ruaridh FISHERMAG160.2022
3Josh BROWNNIC154.1834
4James HORROCKSBPL147.9645
5Luke DIGBYSHE147.1953
6Christopher PATTENDENBRA105.9666

Junior Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Kristen SPOURSLVL143.0211
2Anastasia VAIPAN-LAWDDE128.5722
3Anna LITVINENKOGUI112.7943
4Morgan SWALESSHE107.70104
5Lydia SMARTBBN103.4339
6Olympia MOURIKILVL101.7857
7Harriet BEATSONSHE100.4978
8Emily GIBSONWHB98.63135
9Victoria MCMAHONOLY96.70176
10Charlie ANDERSONMUR95.82810
11Kloe ROZGONYINIC95.56614
12Megan MORLEYSHE91.87915
13Rebecca GILLESPIENIC91.061411
14Nikita HEATHFIELDDDE89.731118
15Genevieve SOMERVILLESHE89.531217
16Bethan WHITEMANCOV89.451513
17Ania WEGLICKAEK87.621812
18Sylvhanna HORNEKYL87.391616
19Ashleigh CORCORANDEE79.381919
20Shelby SIMMERSMOR77.312120
21Sophie WARINGGUI77.052021
22Mikayla STALKERAUC75.612223
23Sophie JONESGUI72.002422
24Abbie FORMANCOV65.782324

Junior Parløb
FPl.NameNationPointsSPFS
1Gabrielle LEVESQUE / Ben PENHALIGONNIS56.0711

Junior Isdans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Sasha FEAR / Elliot VERBURGAXP132.0811
2Emily Rose BROWN / James HERNANDEZSHE109.9022
3Jessica MARJOT / Aleksandr JEMELJANOVSTR84.9643
4Joy DAVIS / Eron WESTWOODLVL78.1654
5Clare WHALLEY / Tom WHALLEYSHE77.4035

Se flere detaljer her.