torsdag den 10. marts 2011

Dubé og Davison ender 9 år langt partnerskab

Jessica Dubé og Bryce Davison udfører en dødsspiral i en træningssession ved VM 2010, som blev deres sidste konkurrence sammen. (Foto: Reuters Pictures)

Det var vel bare et spørgsmål om tid. Canadiske parløbere Jessica Dubé og Bryce Davison annoncerede i dag, at de ender deres partnerskab. Parret har skøjtet sammen i 9 år, hvor de har vundet de canadiske mesterskaber tre gange. Deres største internationale succes var VM-bronze i 2008, men de har siden kæmpet med at leve op til dette potentiale. Denne sæson har de været ude af konkurrence pga. Davisons knæoperation/skade.

I fremtiden vil Dubé fokusere på sin singles-karriere, men hun udelukker ikke at skøjte parløb, hvis hun finder den rigtige partner. Hun planlægger også på at gå på universitet. Davison vil søge efter en ny partner, men overvejer også at blive træner eller at gå i skole.

Side-note: Det amerikanske par Felicia Zhang og Taylor Toth har også endt deres partnerskab. Zhang vil fortsætte at skøjte singles, men begge vil søge efter en ny partner.

(kilder: www.icenetwork.com 1 2)