søndag den 29. november 2009

Kostumer - Rachael Flatt

Det korte program
Musik: "Sing, Sing, Sing" af Louis Prima

17-årige Rachael Flatt tilhører, i modsætning sine amerikanske landskvinder, ikke gruppen af langlemmede piger med en utrolig smidighed. Sammenlagt med en dårlig positur fremstår Flatt ikke som den mest yndefulde skøjteløber, og derfor er en god kjole essentiel, når hun skal fremhæve sine styrker: sin livlige personlighed og gode spring.

Kjolen til hendes korte program er pæn nok, men den har ingen relation til musikken. Bæltet giver looket lidt pizzazz, men den dybe udskæring går i den modsatte retning og gør looket unødvendigt afslørende. Musikken "Sing, Sing, Sing" er swing, og hertil virker en lyserød prinsesse-agtig kjole mildest talt lidt malplaceret. Hendes hår i en hestehale er dog en god detalje: dens bevægelser under programmet tilfører programmet et ungdommeligt touch.

Bedømmelse: 4.50/10.00

Det lange program
Musik: "Rhapsody on a Theme of Paganini" af Sergei Rachmaninoff

Musikken til hendes lange program er en såkaldt warhorse (brugt MANGE gange før) i kunstskøjteløb, og hendes kjole ligner da også en, man har set mange gange før. Men den røde farve klæder Flatt godt; pangfarver klæder altid Flatt bedre end pastelfarver, måske fordi pastelfarver har det med at gå i et med hendes blege hud og lyse hår. Kjolens snit er flatterende på Flatt, og skørtet flagrer smukt, når hun skøjter.

Bedømmelse: 5.50/10.00