fredag den 23. maj 2014

Amélie Lacoste trækker sig fra kompetitiv kunstskøjteløb

Lacoste ved sin sidste konkurrence Four Continents 2014, hvor det blev en 12. plads (foto: Getty).

25-årige Amélie Lacoste annoncerede i går, at hun trækker sig fra kunstskøjteløb. Dette kommer måske ikke helt som den store overraskelse, da hun med en 3. plads ved de canadiske mesterskaber igen ikke formåede at kvalificere sig til Vinter OL, og en ny generation af canadiske damer er på vej op.

Karrieren har ofte været plaget af upålidelige fremførelser, men highlights tæller en canadiske national titel i 2012. Internationale medaljer tæller Skate Canada bronze i 2010, og ved begge hendes VM-deltagelser blev det til en 16. plads ('11 og '12).

Fremtiden er endnu ikke fastsat, men Lacoste planlægger at holde forbindelsen og give tilbage til kunstskøjteløb.

Kilde: Skate Canada

Musik update: Ekaterina Bobrova/Dmitri Soloviev FD

Bobrova/Soloviev udfører deres fridans ved Vinter OL 2014 (foto: EPA).

Og vi har allerede en musik update fra et stort navn til næste sæson. Ruslands nærmest eneste tilbageværende isdansepar fra forrige sæson Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev røber, at deres nye fridans vil være til musik fra 2012-filmen Anna Karenina.

Koreograf Alexander Zhulin vil muligvis drage inspiration fra Ice Age, hvor han også koreograferede et program til samme musik. Lad også dog håbe, at det går bedre end forrige sæsons forsøg med "fugle og hunde"-fridans (se her og her).

Kilde: sovsport.ru (russisk)