fredag den 20. maj 2011

Musik update: Ashley Wagner, Donlan/Speroff, Stephen Carriere mm.

En ny sæson ergo nye programmer...

Vi starter nogle amerikanske løbere. Ashley Wagner har ikke haft den bedste sæson, men forhåbentlig vender lykken. Hendes nye program hedder "Pollack" (er det en film?). Det lange er til soundtracket fra "Black Swan", og her vil hun portrættere Natalie Portmans karakterer, Nina - altså både den hvide og sorte svane. Begge programmer er koreograferet af Phillip Mills.

Parløbere Gretchen Donlan og Andrew Speroff vil have et kort program til den kendte opera arie "O mio babbino caro", mens det lange er til Tchaikovskys "Tornerose". Programmerne er koreograferet af Sheryl Franks og Deidre Williams med trinsekvenser af Carrie Wall.

Stephen Carriere har et kort program til musik af Louis Armstrong: "La Vie En Rose" og "Mack the Knife", mens det lange er til Tchaikovskys "Svanesøen". Alexander Johnsons korte program er til "O mio babbino caro", og det lange er til musik fra balletten "Gayane" af Khachaturian. Wesley Campbell skøjter til Rodrigos "Concierto de Aranjuez" til det korte, mens det lange program er til filmmusikken fra "The Mission".

(Kilde: icenetwork.com)