tirsdag den 29. juni 2010

Musik update: Christina Gao

Amerikanske 16-årige Christina Gaos nye musikvalg er blevet offentliggjort. Det korte program vil være til "Violin Concerto" af Mendelsohn, mens det lange vil være til den kinesiske klassiker "Yellow River Concerto". Begge programmer er koreograferet af David Wilson.

Hun arbejder på at tilføje en 3flip-3tåloop kombination til sit korte program og en 2axel-3tåloop kombination til sit lange program, og da hendes træner hedder Brian Orser, burde det ikke blive et stort problem (venner og træningskammerater Yuna Kim og Adam Rippon giver sikkert også gode råd).

Gao fik sit gennembrud sidste sæson, hvor hun opnåede bronze ved begge sine Junior Grand Prix'er samt ved Junior Grand Prix Finalen. Hun opnåede også et godt resultat ved de nationale mesterskaber, da hun endte på en 5. plads ved sin seniordebut, men hun endte på en lidt skuffende 8. plads ved Junior VM. Gao vil debutere de nye programmer ved sommerkonkurrencen Skate Detroit i slutningen af juli, og hun tager endnu en sæson på Junior Grand Prix'et.

Jeg kunne virkelig godt lide hendes korte program fra sidste sæson. Her ved de nationale mesterskaber:

(kilde: icenetwork.com)

Johnny Weirs klædeskab

Johnny Weir er en fantastisk personlighed uden lige i kunstskøjteløbsverdenen, og det er derfor du bør læse interviewet med ham på bloggen The Cut. Her fortæller han om mode, sin forkærlighed til pels og sin kommende tøjlinje. Interviewet indeholder også en video, hvor Weir giver en tourguide af sit klædeskab. Jeg vil også have et Balenciaga-træ (15 stk)! Hvem sagde jaloux?

Desværre siger han intet om sin fremtid i kunstskøjteløb... men med en fortkommende single, bog og tøjlinje tror jeg nu ikke, at han har tid til at skøjte i konkurrencer mere.