onsdag den 15. december 2010

De svenske mesterskaber

De svenske mesterskaber 'SM 2010' begynder i morgen og slutter på nu på søndag - konkurrencen finder sted i Malmö.

Vores nordiske naboer er ved at opbygge en ret god dybde i deres singles discipliner, så der vil blive rift om pladserne til EM og VM. Store navne tæller Kristoffer Berntsson, Adrian Schultheiss, Alexander Majorov, Viktoria Helgesson og Joshi Helgeson. Sverige har kvalificeret følgende antal startpladser ved:

EM direkte (kvalifikationsrunde)
Herrer 2 (0), damer 1 (0), parløb 0 (1), isdans 0 (1).

VM direkte (kvalifikationsrunde)
Herrer 1 (1), damer 1 (1), parløb 0 (1), isdans 0 (1).

Se det på internettet?
Man kan se konkurrencen streamet på internettet på WEBB TV, så befinder du dig i Sverige er du heldig. Om vi dansker kan se det, er jeg ikke sikker på, så man må tjekke på selve dagen. Du finder et tidsskema her.

Se mere info på www.malmokk.se/sm2010/

Tessa Virtue er tilbage på isen

Virtue og Moir ved All That Skate La i oktober. (Foto: Reuters Pictures)

Måske får vi alligevel de regerende olympiske samt verdensmestre at se denne sæson.

Tessa Virtue og Scott Moit har ikke deltaget i Grand Prix'erne som følge af Tessas operation i læggen, men Scott kan nu fortælle, at hun har været på isen i de sidste par uger. Scott har selv døjet med en mindre rygskade, som skulle være okay nu.

Parret skal deltage i et isshow på søndag, og med mindre Tessas skade blusser op igen, regner parret med at deltage ved VM og måske de nationale mesterskaber, hvis de er parate. De tager dog en dag ad gangen. Forhåbentlig når de at blive klar, for uden dem vil træningsmakkerne Meryl Davis og Charlie White nok vinde VM lidt for nemt.

(Kilde: torontosun.com)