torsdag den 7. januar 2010

Delobel og Schoenfelder ude af EM?

Isabelle Delobel og Olivier Schoenfelder udfører deres fridans ved VM 2008, hvor de vandt guld.

Ifølge icenetwork.com overvejer franske Isabelle Delobel og Olivier Schoenfelder at trække sig ud af EM, idet de vil 'gemme' deres nye programmer til Vinter OL. Parret behøver behøver ikke at deltage i EM, da de allerede er sikret en tur til OL. Deres endelige beslutning vil blive offentliggjort om et par dage...

Parret har ikke konkurreret siden Grand Prix Finalen 2008 (hvor de vandt guld), hvor Delobel pådrog sig en skulderskade i deres galaopvisning. Skaden krævede operation, og deres comeback blev yderligere udskudt, da Delobel fandt ud af at hun ventede barn med kæresten Ludovic Roux. Hun fødte en søn den 1. oktober, og parret blev derfor ikke parate til deres to Grand Prix'er.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om at 'gemme' programmer. Jeg har altid troet, at det var en god ting at få prøvekørt sine programmer foran de internationale dommere inden de mere vigtige konkurrencer. Desuden var de mine favoritter til at vinde EM, nu hvor Domnina og Shabalin så så utrænede ud ved de russiske mesterskaber.

For at undgå abstinenser, her er deres fridanse fra de to forrige sæsoner (superb!):