onsdag den 7. august 2013

Musik update: Nathalie Pechalat / Fabian Bourzat

Franske Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat har allerede røbet det overordnede tema til både deres korte dans og fridans, men der er dukket flere detaljer op.

Deres korte dans til Finnstep er under temaet 'Bob Fosse'. Den første del er til foxtrot "Big Spender", anden del til quickstep "Sing, Sing, Sing" og den tredje del er til "Mein Herr" fra Cabaret som fremført af Liza Minnelli.

Fridansen til historien 'Le Petite Prince' har fire forskellige stykker musik. Første del er "Quidam" fra Cirque du Soleil, anden del er musik fra den franske film Micmacs, tredje del er "Jeux Interdits" fra den franske film Forbidden Games og den fjerde del er et stykke musik komponeret af Maxime Rodriguez. Rodriguez har også arrangeret hele programmet.

Parret har en travl sæson forude. Sæsondebutten er U.S. International Figure Skating Classic og dernæst kommer French Masters. Grand Prix'er tæller Cup of China og Trophée Eric Bompard og forhåbentlig Finalen. En uge senere afholdes de franske mesterskaber.

Lidt sørgeligt - men forventet - bekræfter parret, at denne sæson er deres sidste. Deres ultimative mål er at vinde en medalje ved Vinter OL 2014.

Kilde: icenetwork

Verdens 10 bedst betalte kvindelig atleter i 2013

Det kan ikke komme som den store overraskelse, kan det? (Foto: Reuters)

Forbes Magazine har for 2013 udgivet listen over verdens 10 bedst betalte kvindelig atleter, og igen på listen har vi en bekendt kunstskøjteløber; nemlig den regerende verdensmester Yuna Kim.

Yuna Kim har figureret på listen siden 2010. I år ligger hun på en 6. plads med en indtjening på 14 million dollars, hvilket er en stigning fra forrige års 7. plads. Perioden gælder fra juni 2012 til juni 2013.

Kim er en superstjerne i sit hjemland Sydkorea, hvor hun optræder i utallige TV-reklamer. Derudover er hun stjerne i isshowet All That Skate (arrangeret af hendes eget management bureau), og sponsorater inkluderer blandt andet Samsung, Korean Air og KB Financial.

Listen er meget lig den fra 2011 (altså fyldt med tennisspillere), omend danske Caroline Wozniacki er faldet til en 7. plads (indtjeningen er dog steget).

Hele listen
1. Maria Sharapova (tennis) - 29 mio. dollars
2. Serena Williams (tennis) - 20,5 mio. dollars
3. Li Na (tennis) - 18.2 mio. dollars
4. Viktoria Azarenka (tennis) - 15,7 mio. dollars
5. Danica Patrick (racerløb) - 15 mio. dollars
6. Kim Yuna (kunstskøjteløb) - 14 mio. dollars
7. Caroline Wozniacki (tennis) - 13,6 mio. dollars
8. Agnieszka Radwanska (tennis) - 7,4 mio. dollars
9. Ana Ivanovic (tennis) - 7 mio. dollars
10. Paula Creamer (golf) - 5,5 mio. dollars

Kilde: Forbes