onsdag den 7. august 2013

Musik update: Nathalie Pechalat / Fabian Bourzat

Franske Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat har allerede røbet det overordnede tema til både deres korte dans og fridans, men der er dukket flere detaljer op.

Deres korte dans til Finnstep er under temaet 'Bob Fosse'. Den første del er til foxtrot "Big Spender", anden del til quickstep "Sing, Sing, Sing" og den tredje del er til "Mein Herr" fra Cabaret som fremført af Liza Minnelli.

Fridansen til historien 'Le Petite Prince' har fire forskellige stykker musik. Første del er "Quidam" fra Cirque du Soleil, anden del er musik fra den franske film Micmacs, tredje del er "Jeux Interdits" fra den franske film Forbidden Games og den fjerde del er et stykke musik komponeret af Maxime Rodriguez. Rodriguez har også arrangeret hele programmet.

Parret har en travl sæson forude. Sæsondebutten er U.S. International Figure Skating Classic og dernæst kommer French Masters. Grand Prix'er tæller Cup of China og Trophée Eric Bompard og forhåbentlig Finalen. En uge senere afholdes de franske mesterskaber.

Lidt sørgeligt - men forventet - bekræfter parret, at denne sæson er deres sidste. Deres ultimative mål er at vinde en medalje ved Vinter OL 2014.

Kilde: icenetwork

Ingen kommentarer: