lørdag den 5. april 2014

Kostumer: Gracie Gold

Amerikanske Gracie Gold har udviklet sig meget denne sæson, og dette har især også været afspejlet i hendes kostumevalg. Mon hendes nye træner Frank Carroll har haft en finger med i spillet/designet?

Kort program

Musik: "Three Preludes" af George Gershwin

US Int'l FS Classic, Skate Canada & NHK Trophy



Gold valgte noget lidt anderledes og måske ikke så skøjtevenligt musik til sit korte program, og hendes kjole afspejlede også det lidt mere vovede valg. Den asymmetriske sort/hvide kjole havde en dyb kurvet ryg og frynser i slidsen, som gjorde det godt i bevægelse. Store krystaller piftede det monokrome look op.

Min bedømmelse: 7.75/10.00

Kort program

Musik: "Piano Concerto" af Edvard Grieg

US Nationals, Vinter OL & VM



Det korte program duede dog ikke, og Gold valgte at løbe til noget mere konservativt og arketypisk - det nye kostume var ligeså. Den røde velourkjole havde lave skuldre, hjerteudskæring og dyb ryg med sølvglimmer langs udskæringen. Hun fuldendte looket med sin nu signatur røde læbestift og matchende negle. En ganske fin kjole, omend looket virkede en smule ældende og kedeligt på kun 18-årige Gold.

Min bedømmelse: 7.00/10.00

Langt program

Musik: Tornerose af Tchaikovsky

US International Figure Skating Classic



Gold bar kun dette kostume én gang, så det var svært at finde gode billeder af det. Hendes lyserøde off-the-shoulder kjole med krystaller var fin, men alt for nuttet set i betragtning, at Gold prøvede at portrættere en power heks på isen.

Mine bedømmelse: 6.00/10.00

Skate Canada & NHK Trophy



Gold tog umiddelbart kritikken til sig, for ved Grand Prix'erne bar hun en støvet pink og sort ombre stropløs kjole med sort sjal illusion i krystaller. De sorte detaljer gav hende et mere dystert look, og "sjalet" tilførte et gotisk snert. En fed detalje, som fik hende til at skille sig ud fra mængden.

Mine bedømmelse: 8.50/10.00

US Nationals, Vinter OL & VM



Ved de store mesterskaber vendte hun dog tilbage til blå, da hun bar en langærmet blå ombre kjole med hjertudskæring. Farven signalerer måske mere Askepot end Tornerose, men den blå farve står dog i bedre kontrast til Gold end pink gjorde. Et meget stilligt kostume, som drog inspiration fra Peggy Fleming med basisfarven, den krystalbesatte hals og lange ærmer. Kostumet tog sig godt ud fra alle vinkler, da krystalspænderne på ryggen gav kjolen et ekstra pift.

Min bedømmelse: 9.25/10.00

Hvilket var dit yndlingskostume fra Gracie Gold sæson 2013/14?