søndag den 31. december 2017

Festfyrværkeri af kostumer!



Så er et helt år eller rettere sagt en halv sæson gået, og heldigvis har vi allerede fået set en masse flotte kostumer - og vi vil uden tvivl se en masse nye, når Vinter OL ruller over skærmen. En ting er sikkert: vi er glade for, at kunstskøjteløb ikke er en sport med uniformer!

Rød


Sæsonens it-farve er nok den klare røde farve, men kan man kalde det en it-farve, når den altid er populær? Uanset hvad har vi set den på et utal af topløbere denne sæson, og trods glimmer her og der, har de fleste damer ladet den stærke farve tale for sig selv.

Mørkerød


Den mørkerød farve er knap så populær som den almindelige røde farve, men den mere dystre tone er favorit, når et mere modent og melankolsk udtryk ønskes på isen. Kombinationen med sølvglimmer har været populær denne sæson.

Lyseblå


Den andenmest populære farve er selvfølgelig blå, og historisk set har farven givet held ved Vinter OL, omend vi ved seneste OL ikke havde et snert af blåt på podiet. Denne sæson (som så mange andre) er især ombre effekten populær.

Mørkeblå


Mørkeblå ser ud til at være go-to farven, når man normalt ville have valgt sort, men insisterer på at bære noget lidt mere dristigt og farverigt.


Lilla


Lilla er en ret unik farve, men alligevel er det godt at se farven blive brugt i kombination med masser af glimmer og interessante snit.

Lavendel


Den sarte farve har ikke været så populær denne sæson, da de fleste topløbere nok vender tilbage til basisfarverne under en olympisk sæson.

Pink


Til gengæld har vi set en del til den pigede farve pink, som til tider godt kan skræmme topløberne - nok i frygt for at virke for tuttenuttet. Men nogle gange er det bare bedst at gå full out, ikke?

Sort


Den lille sorte er også en ting i kunstskøjteløb, og man kan ikke andet end at se stilfuld ud i ikke-farven. Sort har måtte vige førstepladsen til rød denne sæson, men ligesom rød ser det ud til, at sort også bringer succes til sin bærer.

Grå


Grå har aldrig været den mest bårne (ikke-)farve, måske fordi den har et lidt uglamourøst look på isen? Den er i hvert fald ikke go-to farven, hvis man skal til gallafest. Derimod er den perfekt, hvis man vil fremmane et mere dysters udtryk på isen.

Hvid


Hvid kan være en svær (ikke-)farve at bære på isen, men der er bare et eller andet med den hvide farve, når den matcher isen, banten og skøjterne. Nøglen er at have lidt kulør i huden, så man ikke forsvinder på isen.


Grøn


Uheldsfarven har været utroligt sjælden denne sæson, desværre. Kun én topløber - Kaori Sakamoto - har brugt farven denne sæson, og selv hun skiftede den ud til en rød version til de nationale mesterskaber. Måske næste sæson...

Gul


Gul har heller ikke været til at finde blandt topløberne, så disse eksempler er alle fra juniorløbere. Man havde ellers forventet farven, da adskillige topløbere i starten af sæsonen annoncerede "La La Land" som deres musik, men det var ikke meant-to-be.

Nude


Pudderfarvet er en dristig farve at bære på isen grundet dens nøgne look, men mange damer udnytter denne effekt til at få det til at se ud som om, at pailletterne er limet direkte på huden.

Sort/rød


Sort og rød er en klassiske kombination, men alligevel finder damerne ud af at sammensætte de to farver på en ny og vovet måde.

Sort/hvid


Når man kombinerer det to bedste fra to verdener, så får man vel noget helt suverænt, ikke? Ja, må være svaret. Godt nytår til er alle!