mandag den 13. september 2010

Musik update: Alexandra Paul/Mitchell Islam

Det canadiske isdansepar 18-årige Alexandra Paul og 20-årige Mitchell Islam har kun skøjtet sammen siden februar 2009, så det kom som lidt af en overraskelse, da de vandt sølvet ved Junior VM 2010. Tidligere på sæsonen havde de endt på en henholdsvis 4.- og 5. plads ved deres to Junior Grand Prix'er. Mange skøjtefans sammenligner dem med deres landsmænd Tessa Virtue og Scott Moir, og hvis de fortsætter med at gøre store fremskridt, hvem ved så, hvad der venter dem den kommende sæson?

Deres korte dans er til spansk vals og en tango, koreograferet af Pavol Porac. Deres fridans er til "As Time Goes By" fra filmen Casablanca, koreograferet af tidligere VM-sølvmedaljevindere i isdans, Marie-France Dubreuil og Patrice Lauzon. Paul og Islam debuterede deres programmer ved sommerkonkurrencen COS Summerskate, hvor de scorede 53.16 point for den korte dans og 76.65 point for fridansen.

Parret rykker op på seniorniveau denne sæson. Deres seniordebut vil være Grand Prix'en Skate Canada. Deres anden Grand Prix er Rostelecom Cup. De forventer ikke at vinde medaljer med det samme, men håber på at gøre et stort indtryk og så selvfølgelig kvalificere sig til VM. Langsigtet håber de på at deltage ved Vinter OL 2014.

(Kilde: Goldenskate)