mandag den 10. september 2012

Musik update: Tessa Virtue & Scott Moir

Virtue og Moir fremviser deres nye program ved High Performance Camp. (Foto: Toronto Star)

De regerende verdensmestre i isdans, Tessa Virtue og Scott Moir, går en vigtig sæson i møde: det pre-olympiske VM vil nemlig finde sted i Canada.

Parrets nye korte dans vil være til en vals komponeret af skuespilleren Sir Anthony Hopkins. Derudover vil de (til deres egen ærgrelse) inkorporere en polka i valsen, da sæsonens mønsterdans jo er Yankee Polka.

Fridansen vil være til skøjteklassikeren over dem alle, nemlig Carmen. Spekulationer lyder på, at parret måske vil lade sig inspirere af balletten til samme musik. Du kan se billeder af programmet her.

For andet år i træk begynder parret sæsonen ved Finlandia Trophy. Derefter er det Grand Prix'erne, Skate Canada og Rostelecom Cup.

Kilde: thestar.com

Musik update: Patrick Chan

Patrick Chan er en af mange canadiske skøjteløbere, som har løftet sløret for deres nye programmusik ved Skate Canada's årlige High Performance Camp.

Det nye program er til musik af Rachmaninoff, med koreografi af landsmand Jeffrey Buttle. Det lyder som om, at Chan har fået omkoreograferet sit galaprogram til "Elegie in E Flat Minor" til en konkurrenceprogram, omend jeg ikke kan finde en kilde, som specifik skriver dette. Det lange program er til La Boheme, med koreografi af David Wilson.

Teknisk ligger Chan heller ikke på den lade side: han håber nemlig på at tilføje endnu flere quads til sine programmer. Først vil han bare udføre quad salchows og flips under Grand Prix træningerne - Chan skal deltage i Skate Canada og Rostelecom Cup. Hvis alt går godt, så vil han tilføje et af dem til sit lange program ved de nationale mesterskaber i Januar.

Chan's galaprogram "Elegie in E Flat Minor" ved World Team Trophy 2012:


Kilde: thespec.com