mandag den 8. august 2011

Musik update: Virtue/Moir, Shibutani/Shibutani med mere...

Tessa Virtue og Scott Moir udfører deres fridans ved VM 2011. (Foto: Reuters Pictures)

Så har vi mange musik updates fra Igor Shpilband og Marina Zouevas elever i Canton, Michigan.

Vi ved allerede hvad Meryl Davis og Charlie White vil skøjte til, men deres nærmeste rivaler Tessa Virtue og Scott Moir er stærkt besatte på at genvinde deres VM-titel. Canadierne vil til den korte dans genbruge nogle sektioner fra deres forrige sæsons fridans til rumba og salsa rytmer, deriblandt "HipHip ChinChin" af Club des Belugas, "Temptation" (Rumba) af Diana Krall og "Mujer Latina" af Thalia. Deres fridans vil være til musik fra musicalen Funny Face - Audrey Hepburn og Fred Astaire medvirkede i filmen fra 1957. Parret skal deltage i Grand Prix'erne Skate Canada og Trophée Eric Bompard.

Maia Shibutani og Alex Shibutani fortsætter den muntre stil, som gav dem stor succes forrige sæson. Deres fridans er Glenn Millers musik til filmen Sun Valley Serenade fra 1941, hvori Sonia Henie medvirkede. Uddrag tæller bl.a. "Chattanooga Choo Choo", og for at gøre ting endnu mere nuttet vil søskendeparret have en stepdans sektion i programmet. Musikken til deres korte dans er endnu ikke offentliggjort. Shibutani'erne skal deltage i Grand Prix'erne Cup of China og NHK Trophy.

Det nydannede isdansepar Madison Chock og Evan Bates har en fridans til Frederic Chopins "Prelude in e minor". Parret vil debutere programmet ved en klubkonkurrence om nogle få uger, og derefter håber de at blive sendt til Nebelhorn Trophy og blive tildelt en plads ved Skate America.

Charlotte Lichtman og Dean Copely har efter sommerkonkurrencen Lake Placid Ice Dance Competition valgt at skrotte deres fridans til "Dark Eyes", og de leder nu efter noget nyt musik. Deres korte dans er stadig til Mambo Number Five" og "Perhaps, Perhaps, Perhaps". Parret skal deltage i Cup of China.

Isabella Tobias og Deividas Stagniunas har en kort dans til en Shakira medley, mens deres fridans er til en medley af jitter bug, twist og 50'er rock n' roll melodier. Parret, der repræsenterer Litauen, skal deltage i Nebelhorn Trophy og Rostelecom Cup.

Jana Khoklova og Fedor Andreev træner desværre ikke for tiden, da Andreev er ude med knæskade efter et fald på isen. En operation er måske nødvendig. Marina Zoueva siger dog, at parret agter at fortsætte og håber på at deltage i International "Senior B" konkurrencer samt de russiske mesterskaber.

I parløb har vi Caitlin Yankowskas, som er flyttet til Canton og nu træner under Johnny Johns og Adrienne Lenda samt Igor Shpilband og Marina Zoueva. Hun har haft en try-out med italienske Matteo Guarise, men om de vil komme til at skøjte sammen, er endnu ikke sikkert.

(Kilde: icenetwork.com)