fredag den 30. juli 2010

Musik update: Mirai Nagasu

Amerikanske Mirai Nagasu viste sig i forrige sæson som en seriøs udfordrer til de internationale podiepladser, da hun overraskende placerede på en solid 4. plads ved Vinter OL. Desuden vandt hun det korte program ved VM med en score på hele 70.40 point, men faldt til en skuffende samlet 7. plads efter et dårligt langt program. Med mere fokus, selvtillid og pålidelige spring er jeg sikker på, at medaljerne vil komme til næste sæson!

Hendes korte program vil være til musikken fra filmen "The Witches of Eastwick" af John Williams og muligvis i et mix med noget musik af Liszt (ifølge hendes Twitter). Det lange program vil være til musikken fra filmen "Memoirs of a Geisha" også af John Williams. Nagasu er af japansk afstamning og burde derfor ikke have nogle problemer med at ligne rollen. Begge programmer er koreograferet af Lori Nichol.

Nagasu vil formentlig debutere sit lange program, når hun som en del af Team Nordamerika skal konkurrere ved Japan Open den 2.-3. oktober. Hun skal desuden deltage i Grand Prix'erne Cup of China og Trophée Eric Bompard.

(kilde: icenetwork.com)