tirsdag den 17. august 2010

Musik update: Jana Khokhlova og Fedor Andreev

Fedor Andreev og Jana Khokhlova. (Foto: Klaus Reinhold-Kany)

Sæsonens nok mest sære isdansepar er Jana Khokhlova og Fedor Andreev, som nok ikke kunne være mere forskellige: russiske Khokhlova har sammen med tidligere partner Sergei Novitski vunder VM-bronze, EM-guld og 2 nationale titler, mens russisk-canadiske Andreev kun har haft en karriere som singles-skøjteløber. Hun er kun 1.58 cm høj, som er lidt lavt for en isdanser, mens han med sine 1.85 cm rager over de fleste (hvis ikke alle) mandlige isdansere. Alligevel ser parret ud til at være seriøse. De har nu trænet sammen i 3 måneder i Canton, Michigan under Igor Shpilband og Marina Zoueva (Andreevs mor).

Musikken til deres korte dans vil koreograf Zoueva endnu ikke røbe, men hun afslører at det kun vil være valsemusik, og at denne er meget velkendt i Rusland, men ikke i Vesten. Musikken til deres fridans er en medley af Beatles sange fra deres album Abbey Road. Den ene sang er "Oh Darling".

Deres mål for sæsonen er høje: efterårskonkurrencer, finansiel støtte fra Rusland og en af tre russiske pladser til EM og måske endda VM!

(kilde: icenetwork.com)