søndag den 27. februar 2011

Sequins of the week!


Det er nu et helt år siden, at kunstskøjteløbskonkurrencen ved Vinter OL 2010 i Vancouver sluttede. Dagens pailletter går derfor til Yuna Kim, der - iført en simpel grå kjole med et par glimtende sten - udførte en smuk layback Ina Bauer ved galafremvisningen.

(Foto: Getty Images)

Junior VM 2011 forudsigelser - Isdans

Ksenia Monko og Kirill Khaliavin udfører deres fridans "Frida" ved Junior Grand Prix Finalen, som de vandt. (Foto: Getty Images)

Junior isdans har denne sæson været domineret af russiske isdansepar, og det ser ud til at tendensen fortsætter til Junior VM. De regerende bronzevindere Ksenia Monko og Kirill Khaliavin er indtil ubesejrede denne sæson, hvilket gør dem storfavoritter til guldet. De ledsages af de russiske nationale junior sølv- og bronzevindere Ekaterina Pushkash/Jonathan Guerreiro og Evgenia Kosigina/Nikolai Moroshkin. Begge par kvalificerede sig også til JGPF, hvor de endte på en henholdsvis 4.- og 6. plads. Det russiske felt er så dybt, at de måtte efterlade sølv- og bronzevinderne fra JGPF derhjemme.

USA sender også tre par, men deres største medaljetrusler er de nykronede nationale juniormestre Charlotte Lichtman og Dean Copely. Parret endte på en 5. plads ved JGPF, men deres trænere er Igor Shpilband og Marina Zoueva, så mon ikke vi vil se en forbedring fra dem? De to andre par er Lauri Bonarcorsi/Travis Mager og Anastasia Cannuscio/Colin McManus, som begge har taget medaljer ved JGP'erne.

Topparret fra Canada er juniormestrene Nicole Orford og Thomas Williams, som har taget bronze ved JGP J. Curry Memorial. Ukraine sender Anastasia Galyeta og Alexei Shumski, som endte på en 7. plads ved JGPF. Hold også øje med de to franske par Gabriella Papadakis/Guillaume Cizeron og Tiffany Zahorski/Alexis Miart, som begge har taget medaljer ved JGP'erne.

Mine forudsigelser
GULD - Ksenia Monko/Kirill Khalivain RUS
SØLV - Ekaterina Pushkash/Jonathan Guerreiro RUS
BRONZE - Charlotte Lichtman/Dean Copely USA

Se flere detaljer her.