søndag den 27. juni 2010

Mere "Dreams on Ice"...

Miki Andos gallaprogram til "Comin' Home Baby". Jeg ville ønske, at hun kunne vise lige så mange følelser under hendes konkurrenceprogrammer, som hun gør under gallaen.


Akiko Suzuki var vist den eneste, der viste sit nye konkurrenceprogram frem. Her er hendes nye korte program til "Tango Jalousie". Det er ikke helt perfekt endnu, men med lidt mere tid kan det blive en vinder.


Evgeni Plushenko var efter sigende den kunstskøjteløber, der fik de største klapsalver fra publikum. Under trinsekvensen ser han en smule epileptisk ud, men det er vel hans stil. Plushenko sagde under et interview, at han vil forsøge at konkurrere indtil Sochi 2014, såfremt han forbliver rask. Intet er dog sikkert endnu.


Laura Lepistö fremfører et gallaprogram koreograferet specielt til japanske isshows. Musikken er et stykke japansk musik kaldet "Jupiter".


Se også Stéphane Lambiels gallaprogram (har manden nogensinde fremført et dårligt gallaprogram?) samt et interview, hvori han fortæller lidt om sit samarbejde med Daisuke Takahashi:
http://www.youtube.com/watch?v=_CG4FiSxxTU

Dreams on Ice

"Dreams on Ice" er et tilbagevendende isshow i Japan, og det inkluderer altid de japanske skøjtestjerner samt nogle inviterede gæsteoptrædener. Og heldigvis for os gav de japanske kunstskøjteløbere os et smugkig til næste sæson, da flere valgte af fremføre deres nye gallaprogrammer:

Kanako Murakami skøjtede til "Be Italian" fra musicalen Nine. Jeg er ret imponeret af hendes alsidighed og modenhed.


Daisuke Takahashi fremviser resultatet af sit samarbejde med Stéphane Lambiel med gallaprogrammet til "Valse Amélie". Bevægelserne emmer af Lambiel og fra lang afstand ligner Takahashi ham faktisk en del. Hans piruetter er endda forbedrede.


I gallaprogrammet til "Ballade No. 1" vender Mao Asada tilbage sit gamle blide og rolige selv. Spiralerne og piruetterne fremviser hendes utrolige smidighed, og jeg elsker, at hun nu laver en "Charlotte"-spiral (3:00). Det er første gang, ik? Og så klæder Asada og Chopin altid hinanden godt.