fredag den 27. oktober 2017

Skate Canada 2017 forudsigelser - Parløb

Savchenko/Massot, James/Cipres og Duhamel/Radford er favoritterne i parløb.

Parløbernes konkurrence ved Skate Canada 2017 er nok den dybeste henover de fire discipliner, da hele 7 ud af de 8 par har GP-medaljer på resuméet. Blot kampen om guld bliver benhård mellem tre par.

Det top-seedede par er Aliona Savchenko og Bruno Massot, som forrige sæson vandt begge deres GP'er og tog sølv ved VM. Det tyske par har et enormt scoringspotentiale grundet deres eksplosive elementer og flotte koreografi, men de har oftest urene landinger på kast og spring, hvilket gør dem sårbare, hvis deres konkurrenter løbet rent. Duoen begyndte sæsonen med sølv ved Nebelhorn Trophy.

Normalt ville de tre gange Skate Canada-mestre Meagan Duhamel og Eric Radford være storfavoritter, men canadierne kommer fra en skuffende sæson, hvor de som to gange regerende verdensmestre måtte nøjes med en 7. plads ved VM. I sæsonåbneren Autumn Classic tog de sølv efter et katastrofalt friløb, men parret har sidenhed omrokeret på elementerne. Med deres høje basisværdi har de endnu plads til en del fejl og stadig tage medalje, endda guld.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres kommer fra deres hidtil bedste sæson med bronze fra EM, omend de med blandede løb måtte nøjes med en 8. plads ved VM - til gengæld vandt de World Team Trophy med flotte scores. Parret begyndte sæsonen med en sejr ved Autumn Classic, og med kast quad salchow i deres repertoire har de også en chance for titlen.

Cheng Peng og Yang Jin havde en flot debut forrige år, hvor de vandt to GP-sølvmedaljer og kvalificerede sig til Finalen. Det kinesiske par har flotte parelementer, men hun kæmper til tider med deres side-om-side spring, og i dette felt har de ikke råd til dette. De gjorde deres sæsondebut ved Finlandia Trophy, som de vandt.

Også Natalia Zabijako og Alexander Enbert havde en flot GP-sæson forrige år, hvor de tog én sølvmedalje og endte på en solid 4. plads ved Finalen. Russerne var dog lidt skuffende ved VM, hvor det blev en 12. plads. Parret er teknisk stærke med rene elementer, og de har haft en flot sæsonstart med to sejre i Challenger Serien.

Liubov Ilyushechkina og Dylan Moscovitch tog bronze ved begge deres GP'er forrige år, før det blev til en flot 6. plads ved VM. Parret har yderst gode parelementer, men hun ret svag på side-om-side springene, og det kom til syne ved sæsonåbneren Finlandia Trophy, hvor det blev en 5. plads.

Amerikanske Haven Denney og Brandon Frazier tog sølv ved forrige års Skate America og senere vandt de deres første nationale titel, men katastrofe indtraf ved VM, hvor de ikke gik videre til friløbet. Parret har ofte problemer med spring og kast, og de måtte nøjes med en 4. plads ved sæsonåbneren US Classic.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko / Bruno Massot GER
2. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
3. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
4. Natalia Zabijako / Alexander Enbert RUS
5. Cheng Peng / Yang Jin CHN
6. Liubov Ilyushechkina / Dylan Moscovitch CAN
7. Haven Denney / Brandon Frazier USA
8. Sydney Kolodziej / Maxime Deschamps CAN

Se flere detaljer her.