torsdag den 24. november 2011

Rostelecom Cup 2011 forudsigelser - Isdans

Meryl Davis og Charlie White ved Skate America 2011, hvor de tog guld. (Foto: AP Photo)

Vi har hele 5 GP-medaljetagere fra denne sæson med i konkurrencen, men på papiret forventes der vist ikke de store overraskelser.

Meryl Davis og Charlie White tog VM-guld i selvsamme arena tilbage i maj, og de er uden tvivl storfavoritter til at snuppe guldet her. Parret havde en super debut ved Skate America med en helt ny fridans, så forestil dig hvordan den vil se ud efter fem ekstra ugers træning.

Sølvfavoritter er Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev. Parret er de regerende Rostelecom Cup mestre, og de startede sæsonen overbevisende med at vinde Cup of China med en (måske lidt for) høj score. Det bliver interessant at se, om de kan forbedre scoren her.

Bronzefavoritter er Kaitlyn Weaver og Andrew Poje, der allerede har to GP-sølvmedaljer og en finaleplads. Parret slog godt nok Bobrova og Soloviev ved forrige VM, men denne sæson har deres scores ikke helt i nærheden af dem.

Rusland sender også to andre Ekaterina'er. Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko tog en 5. plads ved Skate Canada. Parret fik fradrag for deres musik i deres fridans, og det er endnu uvist, hvordan de har håndteret dette. Ekaterina Pushkash og Jonathan Guerreiro endte lige bag dem med en 6. plads.

Hold også øje med Isabelle Tobias og Deividas Stagniunas samt Pernelle Carron og Lloyd Jones, der begge har et styks GP-bronze fra denne sæson. Det vil dog blive meget svært for dem at lande på podiet i dette felt.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis/Charlie White USA
2. Ekaterina Bobrova/Dmitri Soloviev RUS
3. Kaitlyn Weaver/Andrew Poje CAN
4. Ekaterina Riazanova/Ilia Tkachenko RUS
5. Isabella Tobias/Deividas Stagniunas LTU
6. Pernelle Carron/Lloyd Jones FRA
7. Ekaterina Pushkash/Jonathan Guerreiro ITA

Se flere detaljer her.