fredag den 28. maj 2010

Flere forslag! Congress Agenda Urgent Matters


ISU har udgivet ISU Communications 1615, som indeholder tilføjelser til den allerede kilometer lange liste af forslag, som der skal stemmes om ved ISU kongressen til juni i Barcelona. Disse tilføjelser kategoriseres som "presserende" og får da lov at komme til afstemning, selvom de blev indsendt efter deadlinen den 1. december.

Der er kun 3 tilføjelser, men jeg synes alligevel at de var værd at kigge på.
  • Frankrig foreslår, at man aflyser EM og 4CC i de olympiske sæsoner, samt VM rykkes før Vinter OL. Deres grund er, at OL-medaljevinderne normalt ikke dukker op til VM, og dermed bliver "hævn" umulig?! Personligt håber jeg for alt i verden, at dette forslag ikke føres igennem.
  • Japan foreslår, at dagens sværeste tekniske element vil modtage en bonus på 2 point. Men hvad er det sværest element? Dem med højst basisværdi, højst elementscore, eller er det triple axler og quads?
  • ISU-rådet foreslår, at ISU i samråd med IOC må bestemme betingelserne for en evt. holdkonkurrence i kunstskøjteløb til Vinter OL, såfremt IOC accepterer disciplinen. Jeg bliver ved og ved med at høre om holdkonkurrencer i kunstskøjteløb; får vi virkelig en femte disciplin?
Hvad synes du om forslagene?