mandag den 6. juni 2011

Kostumer - Maia Shibutani og Alex Shibutani

Maia Shibutani voksede adskillige centimeter i sommerferien og vupti, så var hun og broren Alex Shibutani blevet små voksne mennesker. Som elever af Igor Shpilband og Marina Zoueva kan man altid regne med, at deres kostumer er stilfulde og alderspassende.

Den korte dans
Musik: "The Carousel Waltz" af Richard Rodgers

Søskendeparret har haft en meget simpel, men klædelig tilgang til deres kostumer denne sæson. Ved deres Grand Prix'er bar Maia en pink/ferskenfarvet kjole med dyb ryg og orange underskørt. Overdelen var dækket i glimmer, som understregede dets korsagelignende look. Alex var simpel i sorte nålestribede bukser og hvid skjorte. Jeg kan godt lide kjolens lette og flagrende skørt med dets slids, som gør sig godt i bevægelse. Parret brugte også disse kostumer til deres galaprogram.

Min bedømmelse: 7.00/10.00


Ved de nationale mesterskaber havde parret skiftet til nogle nye kostumer, omend snittet lignede meget det forrige. Maia bar igen en lyserød kjole, mens Alex havde tilføjet en vest og havde opsmøget ærmerne. Jeg foretrækker disse kostumer, da de er en tand mere spændende og relaterer mere til musikken.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Fridansen
Musik: Smile (Charlie Chaplin soundtrack), "Let's Face the Music and Dance" af Irving Berlin

Til deres fridans var lignede opskriften den samme. Maia bar en flagrende kjole med slids, mens Alex var i sorte bukser og hvid skjorte og sølvvest. Kostumerne var dog denne gang mere iøjefaldende, da Maias kjole var dækket af tusindvis blå pailletter, som glimtede kraftigt, mens de dansede. Dette er muligvis den pæneste kjole af alle denne sæson, og selvfølgelig er det på grund af pailletterne! Bølget hår, hængeøringe og røde læber fuldendte looket.

Min bedømmelse: 9.00/10.00