søndag den 13. juli 2014

Brian Joubert og Katarina Gerboldt teamer op til parløb?!



Det har været en mærkelig off-sæson for parløb. Tidligere på måneden var der rygter om, at Valentina Marchei og Ondrej Hotarek vil teame op, men intet er endnu bekræftet af partnerne.

Direkte fra kilden har vi dog fået bekræftet teamet af franske singles løber Brian Joubert og russiske parløber Katarina Gerboldt, som for nyligt splittede med Alexander Enbert. Joubert har været i Moskva for et try-out med Gerboldt under Oleg Vasilievs vejledning, og flere elementer var succesfulde inklusive løft på trods af den relativt lille højdeforskel (180 cm og 163 cm).

Parret vil angiveligt repræsentere Rusland, da den stærke interne konkurrence bliver anset som en fordel. Derudover har Gerard Depardieu af alle (!) givet Joubert råd om, hvordan et omskifte til Rusland ville være.

Intet er endnu 100% fastlagt, da Joubert har mange forpligtelser med isshows og den franske udgave af Vild med Dans. Derudover vil et skifte til Rusland betyde meget papirarbejde, da den franske skøjteunion er nødt til at løslade ham. Slutteligt har Joubert altid ønsket at træne nær sin familie, men nu må vi vente og se hvad der sker...

Kilde: winter.sport-express.ru (russisk)