fredag den 8. januar 2010

Træner "løb" fra Patrick Chan

Don Laws og hans nu eks-elev Patrick Chan er glade for resultatet ved VM 2009, hvor Chan vandt sølv. (Foto: daylife.com)

Kun tre dage inden de canadiske mesterskaber har Don Laws meddelt, at han ikke længere er Patrick Chans træner. Don Laws siger:
"I will say he did not run from me. I ran from him."
Den officielle grund er, at Don Laws har taget et fuldtidsjob som træner i en ny skøjtehal i West Palm Beach i Florida, så måske var afskeden ikke så fjendtlig som den først lyder. Lige nu træner Chan i Colorado Springs og hans nye træner er hans koreograf Lori Nichol med teknisk hjælp fra Christy Krall.

Patrick Chan havde en hård start på sæsonen, da han pådrog sig en lægskade, som betød at han var nødt til at trække sig ud af sin første Grand Prix, Rostelecom Cup. Ved hans sæsondebut ved Skate Canada endte han på en skuffende sjetteplads, men det rapporteres at han nu er tilbage i topform. Vi får vel at se ved de nationale mesterskaber, hvor Chan er to gange regerende mester.

(Kilder: icenetwork.com og CTV Olympics)

Rachael Flatt på Today Show

Den amerikansk skøjteløber Rachael Flatts optræden på Today Show (interview + gallafremvisning). Hvor ser det meget koldt ud!

Det var bare influenza...


Yes! Det viser sig heldigvis, at Aliona Savchenko alligevel ikke lider af mononukleose som tidligere mistænkt, men at det "bare" var influenza. Blodprøverne viste dog, at Savchenko tidligere har haft mononukleose. Nyheden betyder, at parret vil deltage ved EM, hvor de er tre gange regerende mestre.

(Kilde: Yahoo! Sport Deutschland - EuroSport)