lørdag den 30. juli 2011

Indy Pairs Challenge videoer

Indy Pairs Challenge er en sommerkonkurrence for parløbere, og denne finder sted fra den 28.-31. juli i Indianapolis, Indiana. Her er et par videoer, jeg har fundet på Youtube.

Caydee Denney/John Coughlin (USA)
Kort program "East of Eden". Score: 63.14


Lindsay Davis/Themi Leftheris (USA)
Kort program "Send in the Clowns". Score: 50.03


Ashley Cain/Joshua Reagan (USA)
Kort program "Moon River". Score: 47.88


Cassie Andrews/Timothy LeDuc (USA)
Kort program "Ancient Lands". Score: 46.91

Kostumer - Kiira Korpi

Finske Kiira Korpi sammenlignes ofte med Grace Kelly og forståeligt nok - hun er jo smuk. Det kan derfor ikke have svært at lave kostumer til hende...Det er den finske modedesigner Teemu Muurimäki, der designer hendes kostumer.

Det korte program
Musik: "Somewhere Over the Rainbow" (fra "The Wizard of Oz") af Harold Arlen

Til sit korte program skøjtede Korpi til musik fra "Troldmanden fra Oz", og derfor var det kun passende at hun bar en lyseblå kjole som hovedpersonen Dorothy. Kjolen  med dyb ryg bestod af flere bånd i forskellige nuancer af lyseblå og var dækket af en masse sølvglimmer, som graduerede ind i halsudskæringen. Matchende hårpynt og øreringe fuldendte looket. En meget smuk og tilpas simpel kjole. Min eneste kritik er, at det hudfarvede stof var en smule for mørkt.

Min bedømmelse: 8.50/10.00

Det lange program
Musik: "Evita" af Andrew Lloyd Webber

Til sit lange program skøjtede Korpi i et kostume, der umiddelbart ikke skreg Evita, men sådan behøver det jo heller ikke altid at være. Hendes lilla kjole havde lange ærmer, høj hals og åben ryg og en masse draperet stof foran, hvorpå der var lyserøde stænk på. Glimmer blev tilføjet på overdel, hals og på et matchende hårspænde. En anderledes kjole, men af en eller anden grund er jeg ikke vild med farvekombinationen eller det draperede stof - det overvælder hende bare en smule.

Min bedømmelse: 6.75/10.00

Gala
Musik: "Cry Me a River" af Ella Fitzgerald

Korpis galaprogram er inspireret af gammeldags Hollywood glamour, og det er ikke svært at se på kostumet: en sort stropløs asymmetrisk kjole med glimmer ned ad siden og matchende handsker. Retro bølget hår, (falsk) halskæde og røde løber fuldender looket. Jeg bryder mig ikke om, at glimmeret minder mig om sildeben, men ellers ser Korpi fantastisk ud.

Min bedømmelse: 7.50/10.00