torsdag den 16. juni 2011

Musik update: Caydee Denney/John Coughlin

Partnerskabet har sat spørgsmålstegn hos de fleste, men det ser ud til, at Caydee Denney og John Coughlin tager det alvorligt. De vil debutere deres korte program ved sommerkonkurrencen Liberty Summer Competition i Ashton, Pennsylvania, fra den 12.-16. juli.

Deres nye korte programmer er til nogle velkendte klassikere. Det korte er til "East of Eden", koreograferet af deres træner Dalilah Sappenfield. Det lange er til en Vanessa Mae/Jeff Beck version af "Nessum Dorma", koreograferet af Marina Zoueva.

(Kilde: teamusa.org)

En bøde og irettesættelse til Rachael Flatt

De normalt solide spring var ikke hos Rachael Flatt ved VM 2011. (Foto: Reuters Pictures)

Ouch! Som om den skuffende 12. plads ved VM ikke var nok...

Den amerikanske skøjteunion (USFS) har givet Rachael Flatt en irettesættelse og en bøde på et ukendt beløb, da hun ikke rapporterede sin skinnebensskade før VM. De fleste kunstskøjteløbere, måske alle, har konkurreret på en skade, men i Flatts tilfælde betød det, at hun måtte undlade flere spring i sit program - og dem hun forsøgte var heller ikke fejlfrie. Arrigskaben skyldes formentlig nok også, at Flatts 12. plads igen betød, at USA ikke genvandt den tredje startplads, og at de flest helst havde set Mirai Nagasu til VM.

Flatts træner på det tidspunkt, Tom Zakrajsek, vil måske også modtage nogle hårde ord fra USFS.

Hvordan mon det påvirker Flatts fremtid? Hun har tilkendegivet, at hun vil konkurrere denne sæson.

(Kilde: Chicago Tribune Sports)