fredag den 19. november 2010

Rostelecom Cup tidsplan

Rostelecom Cup foregår fra den 19.-21. november i Moskva, Rusland. Dette er kun 2 timer foran dansk tid.

Tidsskema, dansk tid

Fredag den 19. november
13:00 - Herrer: kort program
14:50 - Parløb: kort program
17:00 - Damer: kort program
18:50 - Isdans: kort dans

Lørdag den 20. november
12:45 - Herrer: langt program
15:00 - Parløb: langt program
16:40 - Damer: langt program
18:45 - Isdans: fridans

Se det på internet?
Det skulle ikke undre mig, hvis russiske NTV viser hele konkurrencen live. Tjek selv efter.

Se flere detaljer på isuresults.com

Rostelecom Cup forudsigelser - Isdans

Federica Faiella og Massimo Scali har et fald i deres fridans ved Cup of China. (Foto: Getty Images)

Favoritterne til guldet vil nok være italienske Federica Faiella og Massimo Scali. Godt nok tog de kun bronze ved Cup of China, men dette skyldtes nok mest fejlene forårsaget af Faiellas lange skørt. Dette har de forhåbentlig fået ordnet, for derudover udviste de stort potentiale med deres nye programmer.

Russiske Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev tog faktisk sølv foran Faiella og Scali ved Cup of China, men parret var ydmyge nok til at anerkende, at deres sejr mere skyldtes, at italienerne ikke skøjtede deres bedste. Sølv vil være nok til at kvalificere dem til Finalen, men bronze kan måske være nok. Landsmændene Elena Ilinykh og Nikita Katsalapov havde ikke en den super senior debut, som mange spåede dem til, men de endte stadig på en solid 4. plads ved NHK Trophy. Rusland har allerede sat stort pres på det unge par, så forhåbentlig med lidt mere træningstid kan parret endelig leve op til dette. Det tredje russiske par Kristina Gorshkova og Vitali Butikov, som endte på en 6. plads ved Skate Canada, deltager også.

Canadiske Alexandra Paul og Mitchell Islam er også medaljefavoritter. Parret endte på en 4. plads ved Skate Canada, men de ville nok været endt på podiet, hvis det ikke havde været for fejl i deres korte dans. Ukrainske Nora Hoffmann og Maxim Zavozin endte også på en 4. plads ved deres Grand Prix. En podieplads er nok kun mulig, hvis nogle af ovenstående ikke skøjter deres bedste. Hold også øje med de regerende 4CC bronzemedaljetagere Madison Hubbell og Keiffer Hubbell, som endte på 6. plads ved Cup of China.

Mine forudsigelser
GULD - Federica Faiella/Massimo Scali ITA
SØLV - Ekaterina Bobrova/Dmitri Soloviev RUS
BRONZE - Elena Ilinykh/Nikita Katsalapov RUS

Se hele deltagerlisten her.