fredag den 9. august 2013

Musik update: Kaetlyn Osmond

Kaetlyn Osmond udfører sit korte program ved VM 2013. (Foto: AP)

Canadiske Kaetlyn Osmond havde noget af et gennembrud forrige sæson, hvor hun gjorde sin seniordebut: guld ved både Skate Canada, Nebelhorn Trophy og de canadiske mesterskaber, og så blev det en solid 8. plads ved VM.

Det korte program er til Bob Fosse musicalen Sweet Charity. Første stykke musik er "Hey, Big Spender", og andet stykke er "Rich Man's Frug".

I det lange program vil Osmond portrættere Cleopatra. Der vil indgå mange stykker musik, men disse er endnu ikke annonceret. Begge programmer er koreograferet af Osmonds langtidskoreograf Lance Vipond.

Teknisk håber hun på at introducere en triple loop - det vil være det fjerde spring i det lange program. Springet er dog ikke pålideligt endnu.

Osmond gør sin sæsondebut denne weekend i sommerkonkurrencen Wild Rose Invitational. Derefter er det Grand Prix'erne Skate Canda og Rostelecom Cup.

Kilde: Edmonton Journal

Live streaming af canadiske sommerkonkurrencer

Du kan fra i løbet af den næste halvanden uge se hele fire canadiske sommerkonkurrencer på live stream.

Store navne som Tessa Virtue / Scott Moir, Meagan Duhamel / Eric Radford, Kaetlyn Osmond, Kevin Reynolds, Patrick Chan, Nobunari Oda og Andrei Rogozine er på deltagerlisten på en af disse konkurrencer. Jeg kan dog pt. ikke (læs: gider ikke) finde ud af, hvornår de enkelte skøjteløbere skal på isen på dansk tid.

Se flere detaljer her.