lørdag den 4. februar 2012

Hofteskade holder Abbott ude af 4CC

Suk! Flere skader...

Den nykronede amerikanske mester Jeremy Abbott har trukket sig fra Four Continents Championships '4CC' - som finder sted på hjemmebane i næste uge - på grund af en skade på højre hofte. Abbott tog bronze ved 4CC forrige år.

Det vil i stedet være Richard Dornbush, som kommer af sted til 4CC. Dornbush endte på en skuffende 13. plads ved de nationale mesterskaber, men rimelige gode internationale resultater betød, at han blev udnævnt til førstereserve.

Ifølge planen skal Abbott stadig deltage i VM til marts.

(Kilde: U.S. Figure Skating)

Evgeni Plushenko ude af VM pga. knæoperation

Russiske Evgeni Plushenko vandt sin syvende EM-titel i forrige uge, men alligevel er det ingen overraskelse, at han ikke vil komme til at deltage i VM til marts.

29-årige Plushenko skal nemlig undergå endnu en operation; denne gang er det venstre knæ. Operationen vil finde sted den 23. februar i Tyskland - han vil derfor ikke nå at komme i topform til VM, men planen var vist også at starte comebacket lidt langsomt op.

Han har dog allerede lovet at konkurrere en fuld sæson til næste sæson, altså to Grand Prix'er, evt. Finalen, de nationale mesterskaber, EM og VM. Målet er i sidste ende Vinter OL 2014 i Rusland.

(Kilde: news.yahoo.com)