torsdag den 28. november 2013

Japan National Junior Championships 2013/14 - resultat

De japanske nationale juniormesterskaber fandt sted den 22.-24. november 2013 i Nagoya, Japan. Der blev konkurreret i singles og isdans på junior niveau.

Junior Herrer
Keiji Tanaka vandt sin første juniortitel, mens den to gange regerende mester Ryuju Hino faldt til bronze. Uno tog sølv for andet år i træk. Både Tanaka og Hino skal deltage i næste uges JGPF. Top 6 er inviteret til næste måneds nationale seniormesterskaber.

Junior Damer
JGP Minsk bronzevinder og den regerende juniorbronzevinder Rika Hongo tog sin første juniortitel. Top 4 plus nr. 6 og 7 er inviteret til seniormesterskaberne (Honda er vist for ung).

De belgiske nationale mesterskaber 2013/14 - resultat

Tidspunktet for nationale mesterskaber er begyndt! De belgiske nationale mesterskaber (Belgisch Kampioenschap / Championnat de Belgique) blev afholdt den 22.-23. november i Luik, også kendt som Liège. Der blev konkurreret i singles på senior niveau og nedefter.

Resultat, kun senior

Herrer
Den ene herre, Jorick Hendrickx, trak sig pga. sygdom. Belgien har én herre-plads til Vinter OL 2014, og Hendrickx skal efter sigende opnå en top 12 placering ved EM for at blive sendt.

Damer
FPl.NameNationPointsSPFS
1Kaat VAN DAELEKHL116.3511
2Isabelle PIEMANRBI111.5322
3Eva LIMNED103.6333

Daisuke Takahashi trækker sig fra GPF pga. skade

Nobunari Oda og Daisuke Takahashi på podiet ved NHK Trophy 2013 (foto: Getty)

Japanske Daisuke Takahashi har desværre trukket sig fra næste uges Grand Prix Finale 2013/14, som skulle afholdes i hjemlandet. Årsagen er en mindre skade på hans skinnebensknogle (tibia) i højre ben. Han pådrog sig skaden den 26. november, og nu står det på to ugers hvile og behandling.

Takahashi er den regerende GPF-mester, og han kvalificerede sig med en 4. plads ved Skate America og en sejr ved NHK Trophy. Forhåbentlig er skaden er mindre, da de japanske nationale mesterskaber er om lidt mindre end en måned.

Førstereserve er landsmand Nobunari Oda, som tog bronze og sølv ved sine Grand Prix'er.

Kilde: Yahoo! Japan (japansk)