onsdag den 9. januar 2013

Kiira Korpi trækker sig fra EM 2013 pga. skade

Kiira Korpi tog bronze ved Cup of China 2012 (Foto: Getty Images)

Flere dårlige nyheder...

Finske Kiira Korpi har trukket sig fra Europamesterskaberne i kunstskøjteløb 2013, som finder sted om to uger. Årsagen er en inflammation i hendes venstre achillessene. Korpi har tre EM-medaljer på resuméet; forrige år blev det til sølv.

Korpi har de seneste sæsoner døjet en del med skader, men hun startede alligevel denne sæson stærkt med GP bronze og guld samt sin første tur til GP Finalen, hvor hun endte på en 4. plads.

Heldigvis er heling af skaden allerede til at føle, omend Korpi ikke kan vende tilbage på isen endnu. Hun håber dog på at være klar til VM 2013 i marts.

Den finske nationale bronzevinder Alisa Mikonsaari vil tage Korpis plads ved EM.

Kilde: icenetwork.com


Dubé/Wolfe trækker sig fra kunstskøjteløb

Dubé/Wolfe udfører deres lange program ved Four Continents 2012. (Foto: Getty Images)

Det canadiske par Jessica Dubé og Sebastien Wolfe har begge valgt at stoppe deres karriere i kunstskøjteløb. 25-årige Dubé og 22-årige Wolfe har løbet sammen siden april 2011, og forrige sæson (deres eneste sæson sammen) vandt de sølv ved de canadiske mesterskaber og tog en 8. plads ved Four Continents og en 12. plads ved VM. Dubé har også VM-bronze fra 2008 med tidligere partner Bryce Davison på resuméet.

Parret trak sig fra denne sæsons Grand Prix'er pga. skade; Dubé døjet med en skade i det bløde væv i sin højre fod. Offentliggørelsen af parrets tilbagetrækning kommer kun en uge før de canadiske mesterskaber i næste uge.

Dubé er flyttet til Montreal for at læse på universitet, mens Wolfe håber på en karriere som brandmand. Begge vil fortsætte med at undervise i kunstskøjteløb.

Kilde: skatecanada.ca