torsdag den 2. september 2010

Lysacek overvejer at deltage ved de nationale mesterskaber

Evan Lysacek har haft travlt efter sin OL-sejr. Her ankommer han til Miss Universe konkurrencen i Las Vegas, hvor han var en af kendisdommerne. (Foto: GETTY Images)

De fleste (inklusiv jeg) har nok lagt Evan Lysacek i den store bunke af pensionerede konkurrenceskøjteløbere, men den regerende Vinter-OL guldmedaljevinder er nu ikke sikker på, at hans karriere allerede er slut. Lysacek siger at konkurrencer i kalenderåret 2010 er udelukket, men han overvejer stadig at deltage ved de nationale mesterskaber (og derefter VM?). Chancen for at være parat på at deltage sætter han lige nu på 50%, men han ved det formentlig først med sikkerhed ved juletid.

Desuden udelukker han heller ikke muligheden for at deltage ved Vinter OL 2014 i Sochi! (Mon russerne overhovedet vil lukke ham ind i landet?) Tanken om at deltage ved sit tredje OL fristede Lysacek, da han ved et isshow til sin overraskelse opdagede, hvilken god form han stadig var i. Se ham udføre en quad ved showets afslutning her:

(Kilde: Globetrotting by Philip Hersh)

Musik update: Sinead Kerr/John Kerr

Sinead og John udfører et danseløft under deres fridans ved VM 2010. (Foto: GETTY Images)

Søskende- og isdanseparret Sinead Kerr og John Kerr havde en lidt svingende olympisk sæson, hvor de for første gang i karrieren kvalificerede sig til Grand Prix Finalen (4. plads), men desværre endte uden for podiet ved EM. De endte ved Vinter OL og VM på en hhv. 8.- og 5. plads, hvilket er deres hidtil bedste placering ved disse konkurrencer. Mod deres egne tidligere forventninger har de valgt at blive ved med at konkurrere i 2010/11 sæsonen, men de har endnu ikke annonceret om de bliver ved til EM 2012 i Sheffield, Storbritannien.

Deres korte dans er til "At Last" af Etta James samt "Shut Up" af The Ting Tings. Deres fridans er til "Exogenesis: Symphony: Part 3 (Redemption)" af Muse.

De vil debutere deres programmer ved Finlandia Trophy den 8.-10. oktober, og så skal de deltage i Grand Prix'erne Skate Canada og Rostelecom Cup.

(Kilde: SineadandJohn.com (under News --> News)