torsdag den 28. juli 2011

Nyt isdansepar: Piper Gilles/Paul Poirier

...og vi har et nyt isdansepar dannet fra asken af de gamle!

Canadiske Paul Poirier, som forrige sæson dannede par med Vanessa Crone, havde flere try-outs (med bl.a. Emily Samuelson) efter bruddet, men valget faldt på en anden amerikaner, nemlig Piper Gilles. Hun har tidligere danset med Timothy McKernan og Zach Donohue (som nu danner par med Madison Hubbell).

Det nye isdansepar vil repræsentere Canada. Da Gilles ikke har konkurreret i 2010-11, behøver de kun at vente endnu én sæson, før de kan konkurrere internationalt. Parret vil dog stadig deltage ved de canadiske nationale mesterskaber 2012. Deres programmer vil blive koreograferet af Christopher Dean.

(Kilde: www.ifsmagazine.com)

Musik update: Meryl Davis og Charlie White


De regerende verdensmestre i isdans Meryl Davis og Charlie White var ubesejrede den forrige sæson, så der er måske ikke så meget at forbedre på. Ikke desto mindre er det en fornøjelse at se, hvad de (og koreograf Marina Zoueva) har fundet på af programmer.

Deres korte dans er til "Batucadas" af Mitoka Samba, "Life is a Carnival" af diverse kunstnere og "On The Floor" af Jennifer Lopez. Den obligatoriske mønsterdans denne sæson er som sagt rumba, og det ser ud til at parret også har valgt at tilføje noget samba.

Fridansen er til musik fra filmen "La Strada" af Nino Rota. Nu kender jeg endnu ikke konceptet af deres fridans, men de vender vist tilbage til deres karakterbaserede danse - men med humor? Det er vist første gang, så jeg glæder mig allerede.

Davis og White skal deltage i Grand Prix'erne Skate America og Rostelecom Cup.

(Kilde: icenetwork.com)