onsdag den 27. juli 2011

Hvem skøjtede det bedst? "Michael Jackson"

Michael Jackson er måske død, men han mere populær end nogensinde - i hvert fald i kunstskøjteløb! Hans musik virker umiddelbart ikke oplagt til kunstskøjteløb, men musikken er genkendelig, så det er ikke overraskende, at adskillige herrer (og en dame) valgt at skøjte til hans musik forrige sæson. Og så bliver man aldrig træt af at moonwalke på isen!

Florent Amodio LP (Trophée Eric Bompard 2010)

Amodio skøjtede til adskillige stykker musik af diverse kunstnere deriblandt "Don't Stop Til' You Get Enough" af Michael Jackson, og dette program har virkelig været en del af hans gennembrud denne sæson. Der har været delte meninger om programmet - er det genialt, eller bruger han for meget tid med at posere? - men man må sige, at han formår at sælge programmet.

Konstantin Menshov LP (EM 2011)

Ikke alle får succes fra en ung alder. Menshov er måske ikke den meste musikalske skøjteløber, men programmet gav ham sin EM-debut i en alder af 27 år.

Kristoffer Berntsson LP (Skate Canada 2010)

De svenske herrer er aldrig bange for at tage chancer mht. deres programmer, og Berntsson er ingen undtagelse. En skam at springene forlod ham mod slutningen af hans sidste sæson.

Tomas Verner LP (EM 2010)

Verner valgte en mere lyrisk tilgang til sit Michael Jackson program. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det er mit yndlings Verner-program. Så kan jeg bedre lide hans gala program til Michael Jackson.

Elizaveta Tuktamysheva EX (De russiske mesterskaber 2010-11)

Michael Jackson er ikke noget nær så populær hos pigerne, men lille Tuktamysheva brugte "In the Closet" til sit galaprogram.

Men hvem havde det bedste Michael Jackson program? Giv din stemmer og/eller læg en kommentar.