onsdag den 3. marts 2010

Yukari Nakano trækker sig tilbage

Yukari Nakano udfører sin signatur donut-piruette ved denne sæsons NHK Trophy. (Foto: daylife.com)

Efter Vinter OL er det en selvfølge, at flere kunstskøjteløbere trækker sig tilbage, men her er en af de mere sørgelige af slagsen. 24-årige japanske Yukari Nakano har offentliggjort sin tilbagetrækning pga. en skulderskade, og hun vil derfor ikke deltage ved VM i næste måned som planlagt. Akiko Suzuki vil træde til i stedet for.

Nakano pådrog sig en skulderskade ved Japan Open i starten af sæsonen, da hendes skulder gik af led under det lange program. Som følge deraf var hendes to Grand Prix resultater ikke så gode som forrige sæson, og selvom hun placerede nr. 3 ved de nationale mesterskaber, blev Nakano ikke sendt til Vinter OL (for anden gang i træk!). Nakano er en af mine personlige favoritter, og jeg vil savne hendes utrolig hurtige donut piruette og endda hendes slyngben (eng. leg wrap).

Yukari Nakanos sidste optræden ved konkurrence, det lange program til "Firebird" ved de japanske nationale mesterskaber:


Mit yndlingsprogram fra Nakano er hendes lange program "Giselle" fra sidste sæson:


(kilde: Yomiuri Online)

Plushenko og Mao Asada?

Ifølge icenetwork.com gik Mao Asada ved gallatræningen op til Evgeni Plushenko og bad om råd angående spring, formentlig tripel axelen da Plushenko har en kanon pålidelig tripel axel. Plushenko var mere end glad for at hjælpe og sagde endda, at hun måtte træne med ham, hvis hun havde lyst (ikke sandsynligt, da Asada ikke vil forlade Japan). Nogle rygter siger tilmed, at Asada planlægger at arbejde på en quad, og dertil har Plushenko sikkert nogle gode råd.

Men først, et sødt kys til the Quad King fra the Queen of Triple Axels: