fredag den 23. november 2018

Internationaux de France 2018 forudsigelser - Parløb

James/Cipres udfører deres lange ved Skate Canada 2018.

Parløbernes konkurrence ved Internationaux de France 2018 er på papiret ikke så tæt, men til gengæld får hjemmepublikum chance for at se deres egne blæse konkurrencen omkuld.

De regerende VM-bronzevindere Vanessa James og Morgan Cipres er selvfølgelig favoritter til guldet grundet deres flotte elementer og karismatiske præsentation. Franskmændene har vundet to konkurrencer denne sæson, senest guld ved Skate Canada med to stærke løb som scorede højt.

Russiske Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii har taget to CS-medaljer denne sæson, og ved deres GP-debut ved Skate Canada blev det til en solid 4. plads med gode scores - i dette felt vil lignende løb uden tvivl skaffe dem sølv. Duoen styrke er uden tvivl deres svære tekniske elementer.

Nordkoreanske Tae Ok Ryom og Ju Sik Kim udviste potentiale forrige sæson, da de tog en fin 13. plads ved OL. Parret havde dog ujævne løb ved GP Helsinki, hvor det blev en 5. plads. De er i stand til at udføre pæne parelementer, men de mangler ofte lidt power over isen.

De andre bronzekandidater er Tarah Kayne og Danny O´Shea, som gør comeback fra skade. Det blev kun en 5. plads ved NHK Trophy, men det var trods alt en lille forbedring fra deres 7. plads ved Finlandia Trophy. Som altid er spørgsmålstegnet deres side-om-side spring, som de ofte har problemer med.

Mine forudsigelser
1. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
2. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
3. Tae Ok Ryom / Ju Sik Kim PRK
4. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
5. Minerva Fabienna Hase / Nolan Seegert GER
6. Audrey Lu / Misha Mitrofanov USA
7. Camille Ruest / Andew Wolfe CAN

Se flere detaljer her.

Internationaux de France 2018 forudsigelser - Damer

Rika Kihira udfører sit lange program ved NHK Trophy 2018, som hun vandt.

Vi har et utrolig dybt og spændende felt hos damerne ved Internationaux de France 2018, hvor det vil blive en utrolig svær kamp at komme op på podiet.

Sæsonens måske største nye seniordebutant er Rika Kihira, som vandt NHK Trophy med utrolig svære spring inklusiv triple axelen. Med rene løb kan ingen i feltet komme tæt på hende teknisk, så spørgsmålstegnet er blot, om hun kan holde sammen på nerverne nu hvor presset og forventningerne er så meget større.

Den olympiske sølvvinder Evgenia Medvedeva har oplevet et dyk i sin springstabilitet siden sit trænerskifte, men hun formåede stadig at tage bronze ved Skate Canada efter et flot friløb. Hun har vist svaghed og er ikke længere dominerende, men ikke desto mindre plejer hun aldrig at lave så mange fejl, at hun ender uden for podiet.

Amerikanske Bradie Tennell havde en flot sæsonstart med en sejr ved Autumn Classic (over Medvedeva), men ved Skate America blev det kun en lidt skuffende 4. plads. Den amerikanske mester mangler stadig lidt raffinement, så hun får brug for at genfinde sit stabile selv for at tage en medalje i Frankrig.

Mai Mihara er tit den lidt oversete japaner, men ved begge hendes konkurrencer denne sæson har hun scoret over 200 point; i det dybe felt ved NHK Trophy betød det en 4. plads, men det kan måske være nok til en medalje her. Hendes styrke er uden tvivl hendes ubesværede spring og fart over isen.

Russiske Stanislava Konstantionova tog en skuffende 19. plads ved VM, og derfor overraskede hun alle, da hun tog sølv ved GP Helsinki. Hun er en velafrundet løber, men det er uvist om hun er i stand til at gentage sine løb fra Finland - og i dette felt har hun måske brug for endnu bedre løb for at tage medalje.

Hold også øje med japanske Marin Honda og russiske Maria Sotskova, som tog en henholdsvis 8. og 9. plads ved deres første GP. Begge har scoringspotentiale til at ende på podiet, men de har kæmpet med springstabiliteten (især underrotationer) denne sæson.