torsdag den 31. oktober 2019

Internationaux de France 2019 forudsigelser - Parløb

Pavliuchenko/Khodykin, Mishina/Galliamov og Denney/Frazier er blandt favoritterne.

Begge de to seedede par fra VM har trukket sig fra parløbernes konkurrence ved Internationaux de France 2019, men vi har heldigvis mange stærke up-and-coming par, som vil kæmpe om medaljerne.

De regerende juniorverdensmestre Anastasia Mishina og Aleksandr Galliamov gør deres GP-debut, men allerede nu er de blandt favoritterne til guld. Den russiske duo har store og svære tekniske elementer i deres repertoire, og deres præsentation er ret moden for deres alder. Parret begyndte sæsonen med en sejr ved Finlandia Trophy med høje scores.

Landsmænd og juniorverdensmestre fra året før, Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin, er også kandidater til guldet, og de har også mere erfaring i bagagen med 3 GP-medaljer på resuméet, senest sølv ved Skate America. Parret har forbedret deres præsentation, men de kan stadig virke lidt junior-agtige på isen. Til gengæld har de høj sværhed med bl.a. side-om-side triple flips.

Ashley Cain-Gribble og Timothy LeDuc var stærke medaljefavoritter ved Skate America, men efter en uventet nedsmeltning i friløbet endte de på en samlet 5. plads. De amerikanske mestre har udvist god forbedring på deres parelementer det seneste år, så hvis de uden hjemmebanepres kan løbe deres sædvanlige løb, burde en medalje være mulig.

Landsmænd Haven Denney og Brandon Frazier overraskede til gengæld de fleste med at tage bronze ved Skate America efter et flot friløb. Parret har altid haft god kvalitet på deres parelementer, men ustabilitet på kast og især side-om-side spring kan holde dem nede.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Aleksandr Galliamov RUS
2. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
3. Ashley Cain-Gribble / Timothy LeDuc USA
4. Haven Denney / Brandon Frazier USA
5. Minerva Fabienne Hase / Nolan Seegert GER
6. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT
7. Camille Ruest / Andrew Wolfe CAN
8. Rebecca Ghilardi / Filippo Ambrosini ITA

Se flere detaljer her.

Internationaux de France 2019 forudsigelser - Damer

Kostornaia, Zagitova, Sakamoto og Higuchi er blandt medaljekandidaterne.

Det bliver et spændende opgør om guldet hos damerne ved Internationaux de France 2019. Indtil videre har Eteri Tutberidzes elever vundet de to første GP'er, men denne gang vil to af hendes elever kæmpe imod hinanden.

Den olympiske mester Alina Zagitova viste nogle svagheder forrige sæson (med nedsmeltninger i friløbet ved de nationale mesterskaber og EM), men hun sluttede sæsonen stærkt med en sejr ved VM. Selvtilliden var også til stede ved Japan Open, hvor det blev en individuel 2. plads, men den viste også hendes begrænsninger; uden quads og triple axel kan Zagitova blive slået, selvom hun løber rent.

Træningsmakker Alena Kostornaia gør sin GP-debut efter en succesfuld juniorkarriere med VM-sølv og JGPF-guld. Kostornaia er en yderst elegant løber, som scorer højt på kvalitet og komponenter, og da hun afslørede sin triple axel ved Finlandia Trophy (som hun vandt), skød hendes scoringspotentiale i vejret. Triple axelen kan blive den afgørende nøgle til at slå Zagitova - fejler hun til gengæld springet, kan Zagitova slå hende med rene løb.

Den japanske mester Kaori Sakamoto scorer højt med sine eksplosive spring, men hun må være træt af 4. pladser, som det blev til ved både VM og det nylige Skate America. Begge gange missede hun podiet pga. pop, men hun har igen potentialet til at tage medalje, hvis hun kan undgå dumme fejl.

Maria Bell har kun én GP-medalje på resuméet (sølv i 2016), men teknikken og konkurrencestabilitet virkede op en opadgående kurve forrige sæson, og måske det fortsætter denne? Ved sæsonåbneren Nebelhorn Trophy kunne amerikaneren snuppe guld med to stærke løb og gode scores. Nøglen bliver som altid at lande den 3-3 kombination rent.

Hold også øje med Wakaba Higuchi, som har døjet med skade. Hun åbnede sæsonen med en miserabel 8. plads ved Lombardia Trophy, men hun var allerede stærkt forbedret ved Skate America, hvor det blev en 6. plads (og en 3. plads i det korte program). Med yderlige forbedringer kan hun også true til en medalje.

Mine forudsigelser
1. Alena Kostornaia RUS
2. Alina Zagitova RUS
3. Kaori Sakamoto JPN
4. Mariah Bell USA
5. Wakaba Higuchi JPN
6. Yuna Shiraiwa JPN
7. Laurine Lecavelier FRA
8. Starr Andrews USA
9. Mae Berenice Meite FRA
10. Nicole Schott GER
11. Maria Sotskova RUS
12. Lea Serna FRA

Se flere detaljer her.