tirsdag den 31. august 2010

JGP Courchevel videoer

Gudskelov for de fans, som gider at uploade hjemmevideoer på YouTube, når der ingen andre muligheder er. YouTube-brugeren FrozenSpirit99 har indtil videre uploadet cirka 40 videoer fra JGP Courchevel, så der god mulighed for at se programmerne, selvom man ikke var til stede. Jeg embedder kun guldmedaljevindernes programmer, men gå gerne ind på kanalen for at se mere. 

Andrei Rogozine (CAN)
SP: 64.52 point (1)
"Piano Concerto in A Minor" af Edvard Grieg, som fremført af Maxim Mrvica


LP: 119.87 point (2)
The Rock (soundtrack) af Hanz Zimmer


Polina Shelepen (RUS)
SP: 48.11 point (2)
"Svanesøen" af P.I. Tchaikovski


LP: 103.31 point (1)
"Korobeiniki" - Russisk folkemusik


Alexandra Stepanova/Ivan Bukin (RUS)
SD: 47.98 point (1)
Vals: "Faust Waltz" af F. Liszt + Tango


FD: 69.62 point (1)
"Den lyserøde panter" (soundtrack) af Henry Mancini

Musik update: Caroline Zhang

17-årige Caroline Zhangs forrige sæson blev ikke hvad hun havde håbet, da hun endte på en skuffende 11. plads ved de amerikanske nationale mesterskaber og dermed ikke kvalificerede sig til Vinter OL i Vancouver. Dette fik hende til skifte til en ny træner, Tammy Gambill, som er kendte for at lære sine elever gode springteknikker. Forhåbentlig er sneglefarten og muldyrssparket (aka hendes høje spark med benet på tåspringene) fortid.

Koreografisk har Zhang også lavet forandringer, da hun denne sæson ikke har benyttet Lori Nichol, som hun plejer. Det korte program er til Astor Piazzollas "Libertango", koreograferet af Tom Dickson. Det lange er til "Cello Concerto in B Minor" af Antonin Dvorak som fremført af Chicago Symphony Orchestra, her koreograferet af David Wilson.

Zhang skal deltage i Grand Prix'erne NHK Trophy og Skate America.

(Kilde: icenetwork.com)