onsdag den 10. september 2014

JGP Nagoya TV Cup 2014

Sæsonens fjerde Junior Grand Prix er JGP Nagoya TV Cup 2014, som finder sted den 11.-14. september i Aichi, Japan. Der vil blive konkurreret i herre- og dame singles samt isdans på junior niveau. Husk at hele konkurrencen bliver streamet live og uploadet på Youtube.

Her er navnene, som du skal holde øje med:

Junior Herrer
Favorit er nok Boyang Jin, som begyndte sæsonen med en sejr ved JGP Courchevel. Hjemmebanefavorit er Shoma Uno, som for nylig vandt Asian FS Trophy. Shoma er stærk i præsentation, men har ikke en stabil triple axel, så han får brug for ellers rene programmer for at slå Jin med sin multiple quads.

Bronzekandidat tæller russiske Dmitri Aliev, som tog bronze ved JGP Ljubljana Cup.

Junior Damer
Storfavorit er uden tvivl Serafima Sakhanovich, som startede sæsonen med en med en overbevisende sejr ved JGP Ljubljana Cup - sølv blev snuppet af Yuka Nagai, som på hjemmebane er et af medaljehåbene.

Andre medaljekandidater er Elizabet Turzynbaeva, som forrige sæson tog en JGP-sølvmedalje, og Da Bin Choi som har top 5 placeringer ved sine hidtidige JGP'er. Danmark repræsenteres af Pernille Sørensen.

Junior Isdans
Småfavoritter er Alla Loboda og Pavel Drozd, som vandt JGP Courchevel Cup. De var dog ikke langt foran Madeline Edwards og Zhao Kai Pang, som tog sølv ved samme konkurrence.

Bronze bliver nok en kamp mellem Eva Khachaturian og Andrei Bagin, som tog en 4. plads ved JGP Ljubljana Cup, og Rachel Parsons og Michael Parsons som kvalificerede sig til JGP Finalen forrige sæson.

Tidsplan, dansk tid (Japan er 7 timer foran)