tirsdag den 30. november 2010

Joannie Rochette vil ikke konkurrere denne sæson

Vi havde det alle på fornemmelsen. Joannie Rochette har endelig officielt offentliggjort, at hun ikke vil konkurrere denne sæson. Hun havde i starten af sæsonen hintet om muligheden at deltage ved de canadiske nationale mesterskaber, men hun har valgt i stedet at skøjte i isshows.

Hun agter dog at beholde sin amatørstatus, så beslutningen om tilbagetrækning er ikke taget endnu.

(kilde: universalsports.com)

Musik update: Yuna Kim skøjter til Giselle

David Wilson hjælper Yuna Kim med at fortolke "Giselle" til sit nye korte program. (Foto: AT Sports)

Det er et stykke tid siden at vi har hørt fra dronningen, da hun ikke deltager i sæsonens Grand Prix'er, men hun er bestem ikke glemt.

I dag offentliggjorde Yuna Kim musikken til sit nye korte program; hun vil nemlig skøjte til musiken fra den klassiske ballet "Giselle". Lidt af en overraskelse, da hun tidligere har nævnt, at hun godt kunne tænke sig et spansk/latin/tango inspireret program, men det var selvfølgelig også dengang hun stadig trænede med Brian Orser og planlagde at lade Shae-Lynn Bourne koreografere programmet. I stedet er det Kims langtidskoreograf David Wilson, som vil lave programmet.

Som Orser tidligere kom til at afsløre, så er hendes lange program til noget koreansk folkemusik deriblandt "Arirang". Kim vil ifølge planen debutere sine programmer i Tokyo ved VM 2011, som vil være hendes eneste konkurrence i sæsonen. Kan du heller ikke vente med at se programmerne?

(Kilde: universalsports.com)